Nejste přihlášen/a.
Mám tento motor, taky rok 2018,je bez problémú,olej nežere,je to atmosféra,trochu línější i při vyplém eko režimu.V záruce mi měnili velký R-link,protože v mraze neudržel nastavení a ráno byl vyresetován,vyměnili taky obě tyčky stabilizátoru,které klepali hned po 10 ts km,púvodní byli ze světlého materiálu,nové jsou tmavé a od výměny ok.Jinak jsem s vozem úplně spokojen.Ty motory jsou odskoušené,pak je přestali asi od r.2019 montovat a dávají trojválce 1,3 s turbama a to už není ono.Spotřeba v zimě 7,v létě 6,5 lt.Někdy býva problém s aktualizací map navigace a R-linku,padá a dlouho trvá,ale to se dá vydržet.
Cena se mi zdá vysoká,já za nový platil v intent Grand coupe 417000 včetně kol a připlatkových paketú.
Pokud bude za dobrou cenu,neboj se toho.Ten motor je OK.Při takovém nájezdu jsou problémy a úskalí ještě dost vzdáleny,pokud to dostalo servis a alespoň druhý olej.Tenhle Megane je docela fešák a na rozdíl od konkurence-Mazda,Ford-nerezne.
Dobrý den, děkuji za Vaše odpovědi,
níže zasílám text inzerátu s celou výbavou. Požadovaná cena je 384.000Kč. připadá mi to jako rozumná cena za níže uvedenou výbavu. Mohu znát váš názor. A když už jsem u výbavy aut. Co je dobré ve výbavě mít a bez čeho se běžný řidič obejde?
Prodám v perfektním stavu. Zakázková výbava Renault. Původ ČR. 1Majitel. Ujeto se zárukou 28.000 Km. Renault Megane Grand Tour Intens SCe 115. 84 Kw.Rok výroby 2018 od 6 měsíce provoz. Od koupě stále platná 5 letá záruka.Nebylo nikdy havarováno. Servisní kniha řádně vedena.
2x originální kompletní sady litých kol léto zima. 2zónová automat.klimatizace,Plnohodnotné LED světlomety s automatickým přepínáním dálkových,Led denní svícení, Velký dotykový info display,Satelitní navigace, Tempomat,Výhřev sedaček,Tažné zařízení, Počítač, Bezklíčové dálkové ovládání dveří..2x karta,6x Airbag, ESP,ABS,Automaticky sklopná vyhřívaná zrcátka, Volitelné ambientní /vnitřní nasvícení/ dveří, Head-up display automaticky výklopný/rozpoznávání dopravních značek rychlostních omezení/. 4x el.ovl.oken.Kontrola tlaku pneumatik, Isofix Handsfree, Bluethoot, USB,Interiér sedadla kombiace kůže, Stavitelný multifunkční kožený volant,Výškově stavitel.sedadla 2x,Zadní parkovací senzory,Dešťový senzor,Tónovaná skla. Hagusy,Mlhovky atd. Bez jakýchkoli nutných investic. STK: 2022. Na mnou uvedené ůdaje záruka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.