Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava motoru

Od: rh* odpovědí: 3 změna:
Zdravím, mám problém s mým autem Škoda octavia 2 rs 125kw tdi.
Začala žrát ve větším množství olej a s mechosem jsme zjistili, že u hlavy, turba a na nějakých místech v motoru uniká...mechos říká, ze bude potřeba udělat nejlip repas motoru, Turbo a všechny tady ty věci kolem..chci se zeptat, zda nemáte s takovouhle opravou zkušenosti a zda má cenu se do ni pouštět? Za každou radu budu rád

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

... a mechoš řekl celkovou generálku nebo to ihned prodej a tobě se to nezdá?

rh*
hodnocení

No ze se mám auta za každou cenu zbavit mi neřekl..ale kdybych chtěl jít do té opravy, tak by se dělala generálka celého motoru a cena ze by se pohybovala okolo 80tis. Cca.. jde mi o to, ze kdybych už to té opravy šel, tak aby auto aspoň několik dalších let sloužilo..

hodnocení

0x
Těch 80litrú bude sedět mam znamého co má passata stímto motorem a jelikož je do vozu blazen tak ty prachy do toho dal a zatim jezdí
Jestli to vydrží to je otazka na kterou relevantně neni odpověd
Základem je aby tu generálku dělal někdo kdo se vyzná a má zkušenosti a ještě lépe aby na mechanika byly vic jak dobré reference jinak jen vyhodíš prachy a budeš s nervama v háji
Ty motory nemaj dobrou pověst a já osobně bych do toho nešel a vozu se zbavil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]