Zdravím, mám problém s mým autem Škoda octavia 2 rs 125kw tdi. Začala žrát ve větším množství olej a s mechosem jsme zjistili, že u hlavy, turba a na nějakých místech v motoru uniká...mechos říká, ze bude potřeba udělat nejlip repas motoru, Turbo a všechny tady ty věci kolem..chci se zeptat, zda nemáte s takovouhle opravou zkušenosti a zda má cenu se do ni pouštět? Za každou radu budu rád
No ze se mám auta za každou cenu zbavit mi neřekl..ale kdybych chtěl jít do té opravy, tak by se dělala generálka celého motoru a cena ze by se pohybovala okolo 80tis. Cca.. jde mi o to, ze kdybych už to té opravy šel, tak aby auto aspoň několik dalších let sloužilo..
Těch 80litrú bude sedět mam znamého co má passata stímto motorem a jelikož je do vozu blazen tak ty prachy do toho dal a zatim jezdí Jestli to vydrží to je otazka na kterou relevantně neni odpověd Základem je aby tu generálku dělal někdo kdo se vyzná a má zkušenosti a ještě lépe aby na mechanika byly vic jak dobré reference jinak jen vyhodíš prachy a budeš s nervama v háji Ty motory nemaj dobrou pověst a já osobně bych do toho nešel a vozu se zbavil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.