Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přihlásit nové auto

Od: hory* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, narazil jsem na inzerát o prodeji karoserie Subaru Impreza dovezena z JPN. Říkal jsem si že jako fanoušek a automechanik bych si rád takové auto složil. Jen nevím kolik by stála registrace takového doma dělaného auta a popřípadě jestli to vůbec lze a jak to udělat. Děkuji za rady a odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak karoserie? Jako holý plech bez ničeho k nastrojení a nalakování? Nápravy, motor, interiér,atd...?

Dárce dílů bude nějaký vrak se špatnou kastlí?

hory*
hodnocení

Nalakována karosérie, se skly, dveřmi, světly. Jen nárazník přední je připraven teprve na lakování. Ale to je vše, žádný motor, elektrika, interiér

xenofob
hodnocení

0x

zajiímavý postup, já si koupím na inzerát kliku, anténu, sedačky a kola z chevroletu a zbytek auta posháním různě možně, auto složím, pak navštívím tehnickou zkušebnu a za zkoušky a měření zaplatím cenu dalšího chevroletu ke kterému by byl technický průkaz, abych nakonec zjistil že vše vyhovuje akorát jsem nesplnil emisní normu a nikdo mi to neschválí

xenofob

karoserii se vyplatí tomu, kdo už to subaru má i s doklady ale kastli rozflákal a dokáže si jí vyměnit, vyrábět doma subaru s emisní normou euro 6-2 ( po novém roce se to ještě zpřísní) se určit nevyplatí, jen měření emisní v technické zkušebně může stát půl mega

začal bych otázkou JAK VYROBIT nové auto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]