Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím typ reproduktoru ve dveřích?

Od: mh23® odpovědí: 8 změna:
U mého peugeot 407 začal chrčet jeden reproduktor v zadních dveřích.
Dá se nějak dohledat, jaký reproduktor mám koupit, aniž bych musel dveře rozebírat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nwn jan na 407 ale v peu a ctr co jsem měl stačí tenkým šroubovákem vyloupnout "mřížku" kryjící repro a pak tento vyšroubit (3-4 šroubky).kablíky jsou dost dlouhé, aby se repro vytáhlo a na zadní straně zjistili údaje o něm.

V xantii rv 2000 byly přední Philips 40W (nic víc na nich není) a zadní Clarion 40W 4ohmů, typ SE-5262, ale bez záruky že jsou originál!

doplněno 25.12.20 12:42:

Ještě by šlo zjistit na svervice boxu peugeot nebo citroen,ale tyto stránky výrobce jsou už zpoplatněny a jen na IČO !Možná 7zap nebo catcar ten je na ctr a nwn zda peu.Popřípadě se optat na peugeotclubu.

hodnocení

0x

Musíš si sundat tapec. Budou tam asi tyto 165ky.

ahifi.cz/...

xenofob
hodnocení

0x

já bych ten tapec nesundával, rozumnější bude koupit reprák podele odpovědí v poradně...raději dva, protože ten původní má papírovou mebránu a nehraje dobře ani když není poskozená:-P

jasně on se ten reprák-y vyskočí sami a sami se namontují!? Stejně bude muset částečně či úplně rozebrat a pokud bude dle vaší rady kupovat dva tak vše 2x a navíc může koupit větší či menší a je další problém!

hodnocení

Nechce si mi sundavat, když je nemám koupené.
Pak budu jezdit s rozebranýma dveřma.
Proto raději zjistit tady , koupit , a pak vyměnit v jeden den.
Asi to budou ty 165mm.

Pokud jsi línej, tak ano.

Pak budu jezdit s rozebranýma dveřma....

hodnocení

Nejde o lenost, ale nemám kde a v té zimě se mi to nechce dělat dvakrát.

Spíš v té zimě ti popraskaj plastové příchytky.;)

Mě se zase nechce komplet dveře přestrojit k vůli kabelovému svazku, tak čekám na jaro. Mám je z anglíka a tam nefunguje s mojí elektrikou stahovačka.

Sundání tapce je otázka 2 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]