Ahoj. Chtěl bych se vás zeptat, zda by jste mi mohli poradit, jaké mohu koupit SUV do 700.000? Chtěl bych nějaké nové a spolehlivé auto. Jaký máte názor na Peugeot 3008/5008? Děkuji moc!
nevím kde bys vzal 700litrů...kdybys byl šikovný a uměl je vydělat, určitě bys neměl potřebu vyptávat se tady v poradně nudících se amatérů...zřejmě se také nudíš
Nové - s uvedeným cenovým stropem se výběr dost zužuje. Spolehlivé - jelikož je nové, tak o spolehlivosti zatím nelze říct nic. Vyberte si prostě podle toho, co se vám líbí. Mně se třeba líbí nový Tuscon.
Ano, jak předchozí generace P3008 a 5008 před FL tak současná generace, jsou velmi slušná auta. S novým Tucsonem zkušenosti ještě být logicky nemohou, ale auto je to moc hezké. P3008 před FL mám a nic moc špatného na něj říct nemohu..spokojenost. Ovšem pravda je, že bych nové auto nevybíral dotazy na internetu (maximálně nějaký konkrétní dotaz-upřesnění).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.