Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chci si tu jen ověřit pár info o dálniční známce pro osobáky na rok 2021, třeba mi někdo dá více informací než ty webovky:
. Dálniční známka na 2021 jde tedy zakoupit pouze online? Kupónky na sklo už se nikde nedají sehnat?
. Jedna SPZ lze zadat do systému pro nákup známky pouze jednou? Nemůže se stát, že se koupí dvakrát na stejnou SPZ? Jde mi o vánoční dárek - zakoupil bych, ale jestli mě někdo nepředběhl a dotyčný pak nebude mít dvě.
. Jak se potom prokázat, že mám známku zakoupenou?
Díky a kilometry bez nehod
0x
Ale pokud bude zákazník chtít, tak dálniční známka může být prodána znovu.
Alespoň takhle funguje systém.
Nechápu, ale prý je to takhle.
Tak jsem to teď zkusil z hecu, jestli jde na jednu stejnou SPZ, na kterou už je online známka koupena, zakoupit další a nikde mě to neupozornilo, že na tuto SPZ je už známka zakoupena a chtělo to po mně normálně platbu! Takže co s tím, když dotyčnému známku zakoupím a on už ji bude mít? Vrátit to nejde... to je fakt systém na h...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.