Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chci si tu jen ověřit pár info o dálniční známce pro osobáky na rok 2021, třeba mi někdo dá více informací než ty webovky:
. Dálniční známka na 2021 jde tedy zakoupit pouze online? Kupónky na sklo už se nikde nedají sehnat?
. Jedna SPZ lze zadat do systému pro nákup známky pouze jednou? Nemůže se stát, že se koupí dvakrát na stejnou SPZ? Jde mi o vánoční dárek - zakoupil bych, ale jestli mě někdo nepředběhl a dotyčný pak nebude mít dvě.
. Jak se potom prokázat, že mám známku zakoupenou?
Díky a kilometry bez nehod
Tak jsem to teď zkusil z hecu, jestli jde na jednu stejnou SPZ, na kterou už je online známka koupena, zakoupit další a nikde mě to neupozornilo, že na tuto SPZ je už známka zakoupena a chtělo to po mně normálně platbu! Takže co s tím, když dotyčnému známku zakoupím a on už ji bude mít? Vrátit to nejde... to je fakt systém na h...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.