Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autokamera mio odber proudu fabia 3 1.2 tsi

Od: miokamera odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer,
mám Fabii 3 1.2 tsi 66kW. Chtěl bych se zeptat jestli se baterie nevybije když mám zaplou přes noc palubní kameru Mio, autem jezdím každý den.
Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Baterku ti to vytluče sice asi né hned ale počítej stim že brzo jednou nenastartuješ
Už sem u pár aut kvuli tomu dával kameru po klíčku

olinl
hodnocení

0x

V recenzích autokamer Mio se pár lidí zmínilo o vytlučené baterii. Pokud je baterie nová, dobíjena a nejsou silnější mrazy, měla by přes noc vydržet. Ti co si autokameru pořídili, přemýšleli o jejím napájení z powerbanky. Jinak WiFi signál z autokamery (pokud má vestavěnou) má dosah jen pár metrů-spíš centimetrů, tak přenos signálu z auta na větší vzdálenost bude potřeba vyřešit jinak.

odchytova*
hodnocení

0x

Je lepší ju nenechávat přes noc zapojenou (tu baterku to vycucne do dvou dnů max, vycuclo mi ju to z roomsteru) a celkově nenechávat kameru v autě, pokud neparkujete na své zahradě / garáži. Příležitost dělá zloděje, čert vem kameru, horší je pak to rozbitý okno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]