Nejste přihlášen/a.
Jedná se o VW Golf 1.4 16V r.v. 1998 najeto 190 xxx.Zdravím, dnes když sem se chtěl jet do města něco zařídit sem startoval auto asi po cca 3 dnech, stálo před barákem a nejezdilo. Po prvním nastartování nechtělo naskočit a povedlo se to asi na 4 pokus s trochou plynu. Auto jelo na volnoběh naprosto v pohodě, nechal sem ho běžet a seškrábal si okna. Bez problémů. Pak sem nasedl a vyjel. Auto bez problémů jelo a pak asi v půlce cesty začalo při větším sešlapu plynu hrozně cukat a ztrácelo výkon. Dojel sem do města, zastavil a z auta se začalo kouřit (z motoru), z výfuku to samé. Nakoupil sem a počkal sem až to vychladne že doleju olej třeba chybí? Chyběla tak čtvrtka tak sem to dolil (auto hodně žralo olej). Tady již auto i špatně startovalo ale naskočilo. Cukání začalo i ve volnoběhu. Dojel sem domů a vypl motor. Pak sme na to s tátou kouknuli a zjistili sme že se olej dostal do nádobky s chladící kapalinou. Má cenu to opravit nebo raději investovat do nového auta. Díky moc
To je na GO motoru. Překroužkovat písty a zkontrolovat. Odkarbonovat vše kolem a nové těsnění pod hlavou + náplně. Nové rozvody, když už je to vše kuchlé.
Překročí to cenu vraku, ale pak máš na auto spoleh. Pokud jste mechanici a golf je alespoň variant a ne nějaké 3dvířko, tak bych do toho šel.
To je BKY? Co to sehnat z nějaké Fábie 1?
todle auto (presnou motorizaci i rok) jsem koupil nekdy v roce 2008 a furt jenom nejake problemy, alternator, tesneni pod hlavou, tlumice, zadni naprava, nakonec i extremni zrani oleje. zralo mi to ke konci snad i 1l na 200 km. Moje nejhorsi investice v zivote. koupil jsem jej za 140 a prodal v roce 20014 za 15. Prodat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.