Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neotevřu vůz

Od: lucznik® odpovědí: 8 změna:

Fabia, ráno zjišťuji, že se do auta nedostanu, vybitý acu článek v klíči. Takže, počkat až otevřou obchody a a koupit nový /zkušenost pro příště/. Nějaké náhradní řešení asi neexistuje?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ridick
hodnocení

1x

V návodu píšou, že se má odklopit kryt zámku na straně řidiče a pod ní je klasický zámek na klíč. Fabia III 2017

hodnocení

Jenže návod a klasický zámek mi v tom okamžiku byly na draka, když jsem se do auta nedostal. Možná mohlo pomoci to zmíněné zahřátí v dlani. Tak už to tady skončíme, za všechny názory děkuji !

ale ten zámek je zvenku, z vnitřní strany by byl samozřejmě k ničemu. A možná byste dostal relevantnější radu, kdybyste nám sdělil značku a typ vozidla. Ona totiž výměna baterie v klíči by vůbec nemusela pomoci, protože u některých vozů je nutné po výměně baterie klíček s vozidlem opět spárovat.

hodnocení

1x

Náhradní řešení samosebou existuje. Každý vůz jde otevřít klíčkem i mechanicky.

Jak radí všichni rádci ..

hodnocení

0x
Co druhej klíč? Není?

hodnocení

0x

Někdy mne pomohlo, držet klíč v ruce a ohřát to na lidskou teplotu. Nebo jinak (s rozumem) ohřát a hodně z blízka otevřít.

Pak jet pro baterku. Jen se zeptám asi nemáte druhý klíč, páč byste se neptal.

hodnocení

Druhý klíč doma, daleko *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]