Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bohužel podařilo se mi někde ztratit klíče od vozidla Citroen Xsara, po pár dnech hledání už je považuji za nenávratně ztracené. Problém je ovšem to, že k vozidlu jsem měl pouze jediný klíč. Napadá mě jedině si podle VIN nechat v Citreonu nový klíč, ovšem kolik to tak může stát? Neexistuje i nějaká jiná možnost netuší někdo? Děkuji
autoklicecz.cz/... ja netusim co potrebujete presne, tam je vic druhu klicu cena od 500 do nekolika tisic
tak my jsme pred lety ztratili klice od citroenu xsara) ale na plazii, takze nám tam posilali nahradní klice. kdyz máte jen jeden, tak to je pech, ale neresila bych cenu, jinou moznost proste nemate, nez je nechat udelat,bohuzel.
Mohu povyprávět svou příhodu.Manželka šla s vnoučaty na procházku.V autě si musela něco vyzvednout tak měla ssebou klíče.Jediné.Moje Felicie byla mezi auty na parkovišti zasunuta.To má v historce také svoje místo.Vnoučata s rodiči odjela a druhý den jsem chtěl někm vyjet,klíče nebyly.Vše jsem prohledal,šel pěšky po procházce,zda je někde neztratila,volal dceři,zda nezůstaly v kočáře.
Byl jsem u policie zda je někdo nenašel.Nakonec nezbylo,než se pídit po nových.V servizu mi sdělili cenu,co by znamenalá výměna všech zámků,jeden klíč nestaří,byl klíč u řidiče a zamek u volantu a startéru,kufr a nalévací otvor.Pak by se muselo auto dopravit do servisu.Vytáhnout ho z parkoviště,kde není místo pro odtahové vozidlo,prostě horor.Když mi sdělili cenu komplet a probudili mě z mdlob,byl jsem zralý na infarkt.Cena přesáhla 38 tisícKč Na Bazoši byla ke koupi v perfektním stavu levnější.
Vše dopadlo kupodivu daleko příjemněji,nakonec dcera uklízela bordel v kočárku a tam objevila kýžené klíče.Chraňte se ztráty klíčů!
JABRAKA
No bohužel vůz mám také zaparkovaný na parkovišti bez přístupu. Když vidím jakou píšete že po vás chtěli cenu za to vše, se nestačím divit. Ovšem co jsem si zjišťoval, dnes už zámečnické služby pokročili a měli by být schopní dle původního zámku vyrobit nový klíč, který se poté jen musí spárovat s imobilizérem, ale levná záležitost to také asi nebude .. Stálé doufám že se klíč někde objeví jako vám, ale už tomu přestávám věřit. Byla velká chyba neudělat si k vozu náhradní klíč.
Přesně tak Já měl kíč (vajíčko na xantii HDi-dálka+ imo) a chtěl druhý -nebyl problém "vyřezat stejný klíč-planžetu",identický obal-vajíčko s imo i dálkou ,ale pže auto bylo na dojetí tak jsem druhý oželel,byl pro nesmysl dávat přes 2500 do věci co není nutná do auta na cca rok a půl.Ale potvrdil mi ,že dle zámku udělá klíč bez problému jen to bude dražší než když je klíč-planžeta u vystřelovacích či vajíčka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.