Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generalka motoru

Od: petrsson* odpovědí: 5 změna:
Zdravim. Chtel bych se optat kolik stoji generalka motoru popripade novy motor. Mam Hyundai i30 motor 1.6 GDI 99 kw . Dekuji za odpovedi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Je to o tom co se stalo múže to stat i tolik že bude jednoduší a levnější sehnat z vraku funkční motor a nechat ho přehodit
Dam jen nástřel pokud to nelehlo na klice tak 25-40000kč
petrsson*

Děkuji za odpověd.

jenda2*
hodnocení

3x

V autorizovaném servisu to snad ani nedělají a mění polomotor - asi 90000 Kč. Proč chcete dělat GO motoru? To je základní otázka a podle důvodu se uvidí. Dělal jsem GO motoru Hyundai Sonata NF - 2,4i . GO hlavy, přebrus kliky, nové šály a rozvody. Změna pístních kroužků. GO byla levnější než výměna setrvačníku se spojkou a komplet rozvody včetně rozvodů olejového čerpadla. S prací asi 25000 Kč.

U přímého vstřiku by to mohlo přijít podobně, podle důvodu nutnosti GO.

petrsson*

Děkuji za odpověd . Generálku chci udělat z toho důvodu , že mě přibývá motorový olej ( zřejmě benzín mě tam přibývá ) . Voda to není , kontroloval jsem víčko a žádný marast bílý tam nebyl. Olej odpustím na rysku a po několika stech km už je nad ryskou a dost.

petrsson*
hodnocení

0x

No děkuji za odpovědi . Je vidět , že se to děje i jinejm . Jak jsem psal mám Hyundai i30 motor 1,6 GDi 99 kw rok výroby 2012 . Koupil jsem ho v bazaru . No mě se zdá , že to přibývá hodně a za chvíli ten olej nebude míti vlastnosti na to aby promazával motor a tudíž aby se nezničil ůplně. Jezdím spíše krátké trasy. Na ty asi není úplně stavěný. Ani nevím zda by GM pomohla a po GM již benzín nepřibýval. Jo má najeto 194000 Km údajně podle knížky. Proto jsem požádal o pomoc než se pustím do investice do auta. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma generálka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]