dobry den, chtel bych si udelat ridicak, v pondeli jdu za svym obvodnim. Je mi 18, a ptam se, myslite ze se musim objednat na zdravotni kontrolu ohledne ridicaku? Musim tam jit s nejakym papirem z autoskoly, aby mi ju udelali, nebo staci proste jit za doktorem a rict mu ze potrebuju ridit? Musim mit ten papir hned, nebo az po nejakem vycviku (uceni)?
Obvodni lekar ma urcite info na web strankach, vetsinou neni potreba se objednavat. Potvrzeni od lekare budete potrebovat pred zacatkem autoskoly. Formular k potvrzeni mit nemusite, obvodni lekar Vam vystavi potvrzeni.
Tak jak koukam, zase je ta korona. Nevite jak stary muze byt dokument o zdravotni zp., aby ho brala autoskola za platny? Jestli se doktorovi nedovolam na objednani tak na to prdím Doktor neni blizko a nepujdu tam jenom abych vyslysel ze se musim objednat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.