Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,koupil jsem polo 6N2 1.4pmi 44KW na popojíždění do práce,ted měním výfuk a všimnul jsem si že lamda sonda za katalizatorem je uštípnutá ( zřejmě nějaký koumák) ale nemužu najít druhý uštípnutý konec kam se zapojuje ,nevím kde hledat ,jestli se taha do kabiny nebo do jednotky? Vůbec netuším ,chtěl bych si koupit novou sondu ,ale potřebuji poradit ,kam se zapojuje? Děkuji moc
Zítra zkusím ,prodavají 750mm před katalizator a 1700mm delku po katalizator. Takže asi budou 2
Kód motoru?
Není tam AZF 44kW z Fabie/Felicie?
Tam jsou opravdu dvě. Na podvozku je taková černá krabička (uvnitř je konektor).
Je tam AUD?
AKK je EURO 4, tedy dvě lambdy. Musít to tam někde být.
Na podvozku kolem nevede kabelový svazek?
Může být i pod plastovými kryty podvozku, pokud jsou.
Takže ,svazek nikde s kabelem ,nikde uštípnutý druhy konec prostě nic ,za druhe jsem vymazal chybu ,popojel par KM napíchnul a chyba je zpět takže jdu hledat na netu dále
možná že to hází sonda před katem ,ale nejdřív potřebuji zjistit jestli tam neni i ta druha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.