Nejste přihlášen/a.
Čalounění aut pravidelně čistím sám, není to nic složitého, ale chce to poctivý vysavač - vodník. Poctivý proto, že ty nové chcípáky s výkonem redukovaným dle ,,moudrých hlav´´ z EU málo sají. Používám historickým ale vynikající Eta Neptun, případně Kaercher, který máme také v rodině. Není to žádná velká věda - ale v současném počasí bych to fakt nedělal, část vody zůstává v tapecírunku, proto je lepší řešit to za tepla.
Jinak ty rúzné pěnové spreje a pod klidně vynechejte- ušetříte peníze. Ty fakt nic nevyčistí a zdaleka se nevyrovnají mokrému čištění vysavačem
Zdravím, já jsem na sedačky zkusil pěnový sprej na koberce z Lidlu + rozprašovač na vodu + jemný kartáč. Sedačku jsem lehce navlhčil vodou, nanesl pěnu ze spreje, přejížděl kartáčkem+ stříkal vodu z rozprašovače. Nakonec jsem sedačku vysál průmyslovým vysavačem a nechal uschnout. Výsledek nebyl špatný a hlavně už mi sedačky nesmrdí.
eď na to není počasí. Ale v případě tepla je pro vyčištění dobrý tekutý prášek na praní aplikovaný pumpičkovým rozprašovačem a vodní vysavač. Do prášku je dobré přidat bezchlorový desinfekční prostředek. Zápach není povrchový a vodní směs musí přeci jen trochu do hloubky a chvíli působit. Pak je to svěží vůně. Strop stejně tak ale tam stačí rozstřikovat a současně vysávat vysavačem. Nepoužívejte houbičky nebo hadříky, stropnice má pak vytahaná vlákna.
Na palubní desku jsou spec. přípravky, roztok na sedačky docela silně působí na palubku. Na závěr je palubku dobré přeleštit včelím voskem. Stejně tak madla. Nechytá se pak prach s potem z rukou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.