Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace GARMIN NUVI 250 - SW pro PC

Od: fidonet* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, koupil jsem GPS navigaci GARMIN Nuvi 250 přes AUKRO. Puvodní majitel si koupil jiné auto s navigací a tuhle prodal. Problém je v tom, že to byl nějaký šmudla, nepoužíval PC pro komunikaci GARMIN < >PC a vyhodil veškeré CD se kterými to původně zakoupil. Mapy nejsou aktualizované, ale připadají mi aktuální, pro mou potřebu akorat.

Mým problémem je tohle : Chtěl bych propojit GARMIN s PC a aktualizovat si tam své data ( NE MAPY). jen průjezdní body, body zajmu atd. Ale potřebuji k tomu nějaký MapSource . Pokud si to najdu na Googlu a orginánlích stránkach, je tam dostatek aktualizací, ale pokaždé to chce mít nainstalovaný orginální ( tedy asi původní ) software z CD.

Moje otazka : Co je to za program? to je něco placeného? Já myslel, že placené jsou jen mapy? Aktualizace jsou zdarma ( MapSource ), proto myslím, že to je jen nějaký podpůrný program, pro komunikaci s GPS. To nikde ten program nejde sehnat? Co je to přesně zač? Nevíte kde ten původní seženu ( třeba i zakoupím ). Pochopil jsem, že program se pustí tím, že tam zlegalizuji své mapy, což dosud asi online nebyly, tak by neměl být problém.

Ví tedy někdo kde tento program sehnat? Jsem ochoten jej i zakoupit, pokud je placený. Má někdo s tímto programem zkušenosti? Vyplatí se to vůbec shánět?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám také Garmin Nüvi250.

K přístroji jsem žádné CD nedostal. MapSourceje program zdarma a slouží pro vložení map do přístroje. Je volně ke stažení, myslím i u Garmina. Před aktualizací map, nebo před vložením mapy musíš zadávat jejich čísla a číslo přístroje do toho programu a teprve potom vložit do přístroje. Jinak to nejde vložit. Dělal jsem to před dvěma lety a už si to úplně přesně nepamatuji. Jo a každá mapa se do PC taky instaluje jako program a někde se zaznamená instalace jak u shareware.

Rozhlédni se tady, já to tak nevysvětlím: www.path.cz/forum/...

Mnoho zdaru!

ar*
hodnocení

0x

Zkus to tady download.cnet.com/...

ar*
hodnocení

0x

Je to program k aktualicací map. MapSource je dodáván právě u té mapy kterou asi tan šmudla vyhodil. Dříve se nechal u garmina normálně stáhnout nevím proč to zrušili. Pokud jezdíte hodně po ČR tak je dobrá aktualizace Atlas Czech NT v.8 jsou tam adresné body což je fakt super. Ten MapSource je na CD taky

fidonet*
hodnocení

škoda, že nejde dát AR bod. Jinak děkuji oboum, už to hledám, snad to rozběhnu. Děkuji

ar*

to je v pohodě hlavně když rada pomohla;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]