Nejste přihlášen/a.
Čau mám Fabii1 2.0mpi a mám problém že auto topí jen při nižších otáčkách nebo na volnoběh, pokud jedu dálnice nebo víc jak 3000 otáček, tak auto přestane topit, pak zpomalim a zase začne topit jako blázen...
Ze by se protacela pumpa? Nebo se to na dálnici v těhlech teplotách okolo 5° natolik ochladí, že to netopi? Termostat menen cca před 1mesicem a auto se neprehriva. Díky za rady
Ze by se protacela pumpa? Nebo se to na dálnici v těhlech teplotách okolo 5° natolik ochladí, že to netopi? Termostat menen cca před 1mesicem a auto se neprehriva. Díky za rady
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lukas1399
Tyjo doufám že jen to ne, to už tu jednou bylo, ale zachránil to na chvilku termostat, akorát teď to v těch vysokých otáčkách zlobí no, dá se nějak otestovat pumpa? Když seslapnu plný plyn s otevřenou nádobkou tak je vidět, že to z nádobky saje vodu
Když to protahneš a po jízdě koukneš do nadobky kde je voda?
Pokud je jí málo a ty otevřeš opatrně nadobku a ona vyrazně přibude tak těsnění
Pokud sou po jízdě tvrdý hadice od chlazeni tak to tlakuje a zas těsnění
Kouknout do nádobky jestli teče voda zpět tou tenkou hadíčkou měla by týct stejně na volnoběh i pod plynem
Pokud by pod plynem přestavala týct muže to byt ta pumpa
Pokud je jí málo a ty otevřeš opatrně nadobku a ona vyrazně přibude tak těsnění
Pokud sou po jízdě tvrdý hadice od chlazeni tak to tlakuje a zas těsnění
Kouknout do nádobky jestli teče voda zpět tou tenkou hadíčkou měla by týct stejně na volnoběh i pod plynem
Pokud by pod plynem přestavala týct muže to byt ta pumpa
bery*
1x
Ja totez zazil u formana i feldy 1,6ky, v obou pripadech se protacela vrtulka pumpy. Bylo to videt i na teplomeru, ukazoval realnou teplotu. U dnesnich koncernovych aut ukazuje mezi 70 - 110 porad 90 ... Napovedela by diagnostika za jizdy, staci bluetooth adapter k telefonu za stovku z ciny.
lukas1399
Tu diagnostiku mám a odzkousim na té dálnici jestli se změní teplota, jinak před výměnou termostatu se auto neohrálo na 90 ale pouze na 73° a to už netopilo vůbec..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto netopí
- Auto fouká studený vzduch
- Auto netopí - proč?
- Auto mi netopí
- Tlak ve vodní soustavě + auto netopí
- Auto netopi-proc?
- Auto netopi
- Auto netopi vs zakrytí chladiče
- Auto netopí
- Proc netopi auto?
- Auto netopí
- Netopi mi auto Hyundai Getz 1.1 2002
- Námraza na vnitřní straně okna
- Auto nedrží teplotu
- Auto moc netopi
- Auto netopí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]