Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavenie autoradia

Od: papy odpovědí: 8 změna:

ako sa da nastavit jas alebo farby na autoradiu z ciny dakujem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To netuším a bez sdělení typu rádia pochybuji, že to tu někdo tuší.

PS: Jas a barvy na autorádiu? Ty si pouštíš zvuk barevně?*smich*

Ty číny ani nemají název. Jen 2DIN android a podobně. Ale lidi ty šmejdy z aliexpresu zkupují jak diví. Přitom je to takové šméčko :-D

ridick
hodnocení

0x

A nenít to automaticky podle denního nebo nočního světla? Moje rádio, pokud jedu v noci se samo setmí aby nesvítilo do očí.

papy
hodnocení

ano ale pri pusteni videa alebo filmu je tmavy obraz a syte farby da sa to nastavit dakujem

Ono už rádio vysílá i obraz? Není to potom televize? *sok*

Možná jsem ze starý školy, ale k čemu je dobrý pouštět si za jízdy na rádiu film?
Buď jedu a tím pádem nečučím kam nemám a když nejedu tak nebudu jen tak pro nic za nic sedět v autě a dívat se na displej pro jedno oko.

berger*
hodnocení

0x

Pohrabejte se v menu - setup. Někde tam možná bude ILM,Illumi anebo podobně. Mění se otáčením hlasitosti. Aspoň u mě...

hodnocení

0x

Taky mám takové "rádio" (kupil jsem ho zároveň s autem). Mám ho 2 roky a doteď jsem nepochopil smysl pouštění filmů na takovém zařízení. Divím se, že se to vůbec smí vyrábět. Na jednu stranu mi za pouhé telefonování za jízdy hrozí citelný postih, na druhou stranu mi nikdo nebrání za jízdy čučet na detektivku. A ujištění, že je to jen pro spolujezdce neberu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]