Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopustil se něčeho někdo

Od: novak odpovědí: 10 změna:

Toto mi poslal kamarád a tvrdí, že mu tam ten kamión vjel, že se nepodíval do zpětného zrcátka.

Má pravdu?

Dopustil se něčeho někdo
Dopustil se něčeho někdo #2
Dopustil se něčeho někdo #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

8x

Myslim že chybu udělal kamarád, najížděl připojovacím pruhem, kamioňák mu udělal místo a kamarád, místo aby přidal plyn a zařadil se plynule do pruhu, tak jak trubka ubral a čekal, až kamion odjede. Ten se dostal před kamaráda a jelikož to vypadalo, že to nechce kamarád rozjet a tím udělat místo kamionu, tak se jednoduše zařadil zpátky do pravýho pruhu, kde má jezdit, aby neblokovar ostatní auta v levém pruhu.

ccc*
hodnocení

4x

A kdo má přednost na hlavní? Jezdi líp a nemusíš si to ověřovat. Kamion se jen zařazoval do pravýho pruhu a jel podle předpisů. Což Ty ne. Tak si běž zakouřit a tu mařenu už nech.*uspech*

mathew
hodnocení

2x

Kamion zcela evidentně přejíždí do pravého pruhu, kde už z části je, kamarád je z půlky taky v pravém pruhu kus za kamionem takže netuším, kde je problém. Teda kromě toho, že se ho kamarád pokouší podjet odstavným pruhem*ee*

hodnocení

1x

Kamarád má jen půl pravdy, že mu tam kamión vjel. To je vidět z fotek, to že se nepodíval do zrcátka je nesmysl, to nemůže vědět.

Kamarád měl na dvě vteřiny ubrat plyn a nezrychlovat.

sirokko
hodnocení

1x
"Kamarád" ať se naučí jezdit a hlavně najíždět připojovákem.

hodnocení

0x

To tím připojovákem letěl jako čuně, když vidím ty fotky. Kamion běžně jede naloženej 85km/h a ať mi nikdo neříká z první fotky, že ho neviděl. Navíc ho musel vidět už při najíždění do připojováku, když se koukl doleva a pak do levého zrcátka.

Navíc asi měl kamion důvod najet do levého pruhu a raději uvolnit připojovák a pravý pruh.

Kdo ví.

...

Kámoš ať jezdí opatrněji. Lidi z kamerama jezdí díky tomu jak hovada a pak se záznamy chlubí na youtube. Klasika.

hodnocení

0x

Kamion má zjevně nižší rychlost než ty (kamarád) a snaží se uvolnit místo v levém pruhu. Tobě rychlost 116 km/h dává dostatečný prostor k pohodlnému zařazení se do průběžného pruhu, ale to ho nesmíš podjíždět a řadit se na poledním metru. Krom toho je tohle luxus. Pro najetí je tam nejmíň 300 metrů, spíš 500... Jo a proč řešíme 2 měsíce starou záležitost. Za tu dobu jste museli s kamarádem bejt nejméň 3x málem kolečkama nahoru, obzvlášť pokud jezdíte tímhle směrem na Prahu.

mapy.cz/...

Kamarád bude asi pan Novák a hledá stále poplácání po rameni, že se ničeho nedopustil a kamioňák neumí jezdit.

Taky jsem si všimnul, že už jsem to na poradně viděl a stále to tu je.

@gumidek: Já na sobě pozoruju spíš opačnej efekt. Taky jsem kdeco řešil. Teď už ne. Jen během včerejška jsem potkal 2 blbce a dvakrát to o vteřinu vyšlo. A nic. Žádnej stres, ani mi to nezvedlo tep *nevi*.

Mě už tohle nevzrušuje dlouho. Má to stejný efekt jako u tebe. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]