Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topení v autě funguje jen částečně

Od: bubak* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
Mám starší auto, které má manuální kolečka na regulaci topení (odmlžování skel). Problém je, že první 3 stupně intenzity nefungují vůbec a funguje pouze 4 a ten bych řekla, že funguje správně (topí, chladí), ale je to děsný hukot. Ráda bych se tedy zeptala, jestli někdo ví, v čem by mohl být problém. Auto jde příští týden na servis, tak se zeptám, ale zajímá mě i názor ostatních i z toho důvodu, abych nevypadala jak úplný blbec až to budu řešit. Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Předřadné odpory (odporový dělič) pro regulaci otáček větráku topení. 4ka jede bez něj napřímo. Proto funguje.

Záleží na autě, ale vesměs to vypadá takto:

pietro-eshop.cz/...

fiatdily.cz/...

bubak*
hodnocení

Díky moc, to bude určitě ono

hodnocení

1x
Předřadný odpor ventilátoru nefunguje
Je na něm tavna pojistka ta odejde dá se to vyměnit či to ti co se nebojí na prudko klemují
Ja tu pojistku ted měnil na jedný astře g a renault scénic
Nekfy se taky múže stát že je jen špatný vypálený či zoxidovaný konektor toho odporu
Takže fábie
club-opel.cz/...
bubak*
hodnocení

Díky, takže v servisu by s tím neměl být tedy větší problém to vyměnit? Auto jde na servisní prohlídku, tak že by to mohli vyměnit pri ní?
Servis stim problém mít nebude akorat vas to místo 10kč za pojistku vyjde kapku draž neb oni daj radši celej odpor maj stim mín prace

Musíš jim to říct dopředu. Díl se většinou objednává, tak ať ho mají nachystaný.

bubak*
hodnocení

Já mám staryho Citroena C3. Pro každý model auta je jiný-specificky ten náhradní díl? Nebo jsou nějaké univerzální?

Vždy specifický. Jaký rok té C3? 2002 - 2009

topnahradnidily.cz/...

bubak*
11.12.20 10:41
hodnocení

Rok 2004

Tak je to ten v odkazu.

Nebo u verze s klimou tento. Servis bude vědět.

pietro-eshop.cz/...

Tak tak co typ vozu to svuj odpor ještě je otazkou jaká stim bude práce třeba u scenicu šla dolu vrchní čast palubky abych se k němu dostal
Ty francouzi tam je občas přístup že by člověka trefilo *smich*

i na BMW E46 je to porod a nechceš to dělat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]