Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Minulý týden se mi na sněhu povedlo uklouznout a pravým kolem jsem zboku narazil do lampy. Jel jsem sotva na dvojku a na autě nebyl žádný šrám. Usoudil jsem tedy že je vše OK.Dnes se mi ale na kruháku (je opravdu malý, musím tak zatáčet v plném rejdu), začalo auto jakoby plavat ze strany na stranu, až mi začala blikat ABS. Přirovnal bych to k uklouznutí na ledu. Dnes ale byly ráno 4 stupně a nic namrzlého nebylo.Pak se to stalo ještě v jedné zatáčce, ale když jsem přijel na parkoviště a zkoušel jsem se v plném rejdu otáčet, tak to už neudělalo. Z podvozku se neozývají žádné zvuky, ale řízení mi od té doby přijde zvláštní, jakoby gumové.Přední nápravu jsem dělal letos v lednu a od té doby ujel asi 15-20 tisíc km.Dokáže mě někdo nasměrovat k problému? Dá se bez servisu nějak lehce ověřit co by mohlo být špatně? Již jsem pár podobných témat četl, ale ostatní popisovali jiné problémy.Předem díky moc za případné radyMK
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Ani nejlepší automechanik z popisu nepozná, zdali je na vozidle závada, nebo že jste jen jel o něco rychleji, nežli jste měl jet.
ogmako
Na tom kruháku asi 20km/h a zbytek cesty vždy pod max. povolenou rychlostí, jelikož už jsem tomu autu moc nevěřil.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]