Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkouška v autoškole

Od: panek odpovědí: 12 změna:

Zdravím, zajímá mě, na pokolikáté jste udělali zkoušku z jízd a jestli ve větším, či menším městě. Já to už na počtvrté nedal a mám pocit, že jsem jeden z mála.

Díky za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Napoprvé, Karviná 76 rok Praga V3S Neboj nakonec to dáš.

hodnocení

4x

Praha - 1969 skupina "M" (dnes "AM") napoprvé, 1973 skupina "B", rovněž napoprvé. Instruktora jsem měl lehce flegmatického, ale dobrého. Zkoušející komisař normální, nezaujatý. Ovšem je pravda, že tehdy se autoškoly nesnažily ze žáků vytřískat co nejvíc peněz za opakování a provoz byl znatelně menší.

hodnocení

3x

4x jsem dělal řidičák, přesněji 1x a 3x rozšíření, vše napoprvé.

rok 1972,1975, 1976,1978,

Jaroměř a Líně u Plzně

napoprve
hodnocení

2x

11x v Brně :D pokaždé špatný komisař a nic mě nenaučili v autoškole.
Ale doplácel jsem to jen 5x

smode*
hodnocení

2x

Hezký den. Napočtvrté a to v centru našeho druhého největšího města. Nejprve třikrát v jedné autoškole a nic. Sebral jsem se a šel do jiné kde jsem je udělal pár dní po přihlášení (a kde mi řekli že jsem si vybral známou špatnou autoškolu). Možná by nebylo od věci se přihlásit jinam (ano, další peníze a i písemné zkoušky znovu - ale budete to mít za sebou).

brnak
Můžu se zeptat jaká to byla špatná autoškola? Taky dělám v Brně.
smode*
Bohužel dle pravidel nemohu přímo odpovědět (špatná reklama = také reklama). Kdyžtak mi zašlete SZ přes místní poštu (je třeba rychlá registrace).

hodnocení

2x
Krom fichtla kdy sem jizdy dal až na podruhý sem motorky auta nákladáky autobusy a přívesy dal na první dobrou
Ted mi píše dcera že nedala na podruhý jízdy na osobak
Ta nemúže bejt moje *smich*

hodnocení

2x

Napoprvé - menší město. Buď v klidu, znám dva lidi, kteří to dali napopáté, i když by rozhodně neměli. A z toho usuzuji, že napopáté už to dají všem, pokud mají problém pouze s ovládáním vozidla a ne s neznalostí předpisů nebo s nepozorností.

Smůla nedají! jeden bývalý kolega z bývalé firmy dělal autoškolu několikrát,dle některých prý 25X.I s opakováními neudělal dodnes bez ŘP-reps .už před víc jak deseti roky to nakonec vzdal.

hodnocení

2x

Já ji teda dělala v AUTOŠKOLE (viz.nadpis :-D) a napoprvé,1993 s mou výškou 152cm,jsem sotva dosáhla na pedály,ale jezdím doposud a bez nehod :)

hodnocení

0x

V roce 77 na 1 pokus na skupinu M.Prostějov (malé moto do 50ccm,tehdy) při zkušebních testech s podřízenými ve VŘK vždy testy na plný počet, Když jsem pak rozšiřoval na B-Jindřichův Hradec ,dělali jsme 3 chlapi z kurzu v předtermínu (o 14 dnů dříve než zbytek)-jízdy na první dobrou, testy beze ztráty bodu=na plný počet !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]