Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto z bazaru - jiný rok výroby

Od: slunkot odpovědí: 4 změna:
PROSÍM O RADU.ZAKOUPIL JSEM VŮZ C5.PRI KOUPĚ VOZU MI BYLO ŘEČENO,ŽE VUZ JE Z r2000/9měsíc.PO DIAGNOSTICE SE ZJISTILO,ŽE VŮZ JE VYROBEN r2001.PŘI POŽEDOVÁNÍ SLEVY MI PRODEJCE VŠAK ŘEKL,ŽE JE PODSTATNÝ DATUM NA TECH PRŮKAZU,KDE JE UVEDENÍ DO PROVOZU.DĚKUJI ZA POMOC

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Může být... Ale proč požadujete tu slevu? *nevi*
slunkot
hodnocení

Když jsem volal do bazaru ,,superauta.cz"tak na jejich stránkách a prodejcem mi bylo řečeno,že vůz je vyroben 9. měsíc 2002.Ovšem po prohlídce v servisu Citroen mi bylo zděleno,že vůz byl vyroben roku2001 8 měsíc.Tudíž cena vozu je jiná něž roku koncem roku2002.Nemyslíte(250000 Kč)

slunkot
hodnocení

omlouvám se za překlep-zakoupený vůz prodejce uvádí 2002/9 měsíc-diagnostika 2001/8 měsíc

jvag*
hodnocení

0x

Když je auto prvně registrováno v ČR, tak se mu vystaví technický průkaz a k tomu datu je jakoby uveden do provozu - byť mohl klidně už rok stát jako předváděcí vůz někde za výlohou.

Pokud diagnostika tvrdí něco jiného, pak buď byla ta elektronika opravena nebo vyměněna, zřejmě tedy auto podstoupilo nějakou opravu - nebo je ta diagnostika špatná - byl jste u autorizováného servisu resp. prodejce Citroenu? Zajímal by mě jejich názor na případné trvání záruky, pokud je rozpor mezi skutečným uvedením do provozu (r.2000) a údaji z počítače (r.2001).

O slevu bych žádal také - je evidentní, že auto už má asi "něco" za sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]