Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik prodat auto

Od: filip* odpovědí: 12 změna:
Dobré ráno,
Mám Citroën Berlingo 2.0 HDI 66 kW
Najeto 200 000, rok 2000
Motor v pořádku, ale musím dát novou spojku, brzdy, těsnění pod hlavou, topení, a další věci. Samozřejmě i novou STK. Dám do toho cca 20 až 25 000. Auto má menší kosmetické vady, bez rozsáhlejší koroze.
Moje otázka je, za kolik bych ho následně mohl prodat? Řidičák mám chvíli, nevyznám se moc v autech a ani v cenách.
Předem děkuji za odpověď:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Mám mladší auto s podobným nájezdem a v lepším stavu. Raději ho nechám do konce roku sešrotovat, než řešit problémy s přepisem. Podle mne je to plýtvání časem a penězi.

Přesně. Já měl oktávku, r.v. 2000 najeto taky asi cca 200 000 km, dobrý stav a nikdo to nechtěl ani za desítku. Tak to šlo známýmu zadáčo i se zimákama. Na bazar jsem to nedával, nabízel to jen v okruhu známých. Jedinou podmínkou byl právě přepis.

renegade11*
hodnocení

6x

To prodej za 10 000 , vady napiš do smlouvy at si krytý , nebo se ti to prodraží ještě víc .

Mechanici tam najdou další vady a nedoplatíš se .

hodnocení

2x
Tohle zeť kupoval za 18000 s děravým prahem ale motorem a spojkou v cajku. Takže kdyby bylo pěkný dostal bys tak 25 a to se ti oprava nevyplatí. Hoď to na bazoš za 15 a ať si do toho prachy strká nový majitel.

hodnocení

1x
Já myslim že to nemá cenu se stim nervovat prodej to tak jak to je na ND možná si to někdo za 5000 veme
Ušetříš si starosti

nigi
hodnocení

1x

My když prodávali starou Astru, která odhadem potřebovala servis za 20k, tak jsme ji dali na bazoš asi za 7 a lidi se o to málem porvali. Takže bejt tebou tak tu cenu nastřelim aspoň na 15-17 a když nebude zájem tak slevuj. Jinak se zbytečně obereš.

07.12.20 11:45

*smich2*

sirokko
hodnocení

1x

Já ti jako nechci brát iluze, ale jestli do prodeje napíšeš, že dvacet let staré auto má najedo 200 tkm, tak ti to nikdo věřit nebude. Navíc, když je tam odkráglovaná spojka.

Na druhou stranu tyhle motory jsou nezničitelné držáky.

hodnocení

1x

Proč novou spojku a těsnění pod hlavu?Měl jsem stejný motor s dvojnásobným nájezdem s původní spojkou a motorem v dobré kondici. Já bych dal cenu díky tomu HDI (s 200 000 je jen dobře zajeté) 15-20 000kč,do přílohy-technický popis ke KS,bych vypsal vše co víte že je třeba udělat a je špatné nebo jen horší!

hodnocení

0x
Když do toho dáš 25 tisíc tak to možná za 30 prodáš. Má to cenu?

xenofob
hodnocení

0x

dal bych to za odvoz, na všechny vady bych poctivě upozornil a ještě bych uhradil evidenčku a přepis

pet32
To už se mu vyplatí dát to sešrotovat, tady by nedostal nic a ještě by platil přepis a evidenčku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]