Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chystám se na výměnu koncového dílu výfuku, má děravou, shnilou trubku co se zastrčuje do trubky středního dílu.
Chtěl bych se poradit co dělat v případě, že bude děravá i trubka od středního výfuku?
Koncový díl trubky je celý prohnilý a mám strach aby se mi to nerozpadlo i u toho středního dílu, svátečku bohužel nemám![:( :(]()
Děkuji
Chtěl bych se poradit co dělat v případě, že bude děravá i trubka od středního výfuku?
Koncový díl trubky je celý prohnilý a mám strach aby se mi to nerozpadlo i u toho středního dílu, svátečku bohužel nemám
Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
Jinak pokud budeš mít uhnilou trubku tak bez svářečky je jediná možnost
Musíš mít kus trubky kterej by šel fest nabouchat do tý púvodní roury v podstatě bys ji použil jako spojku a pak ještě kus dobrý origo trubky abys to moh napojit na koncovej díl
patri
To je dobrý nápad se na to připravit a kousek trubky 50mm snad budu mít , je potřeba mezi tu trubku dát i případně nějaký tmel? Třeba tmel na vany motorů?
Děkuji
Děkuji
Na vany motoru určitě ne
Bud tmel na spoje výfukú
m.alza.cz/...
Nebo kamnářský tmel
home-outlet.cz/...
Bud tmel na spoje výfukú
m.alza.cz/...
Nebo kamnářský tmel
home-outlet.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]