Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. To by bylo asi 50 možností - typů. Další omezení? Třeba někdo nesnáší automatickou převodovku, někdo chce vysoké sezení, někdo zase do menších aut vůbec nevleze pro vlastní rozměry :D
Na ty km je možné brát i naftu - pokud by vám nevadila. Tady by se mi líbil fiat 1,9JTD nebo francouzi 2,0HDi (jeden hdi mám - původně xsara 66kw, nyní c5 80kW - motor je to perfektní).
Fiat croma nebo Citroen C5 - to jsou velká a pohodlná auta.
V benzínu je dobrý vůz Peugeot 207 1,6i 16V.
Mazda 5 - 2,0 16V - spolehlivý vůz, proto jich tolik v nabídce není (ale možná už je moc velký).
Z VW konzernu bych šel do motoru 1,8Tsi - ale tady pozor na předchozí majitele - mladí a nerozvážní.
Mazda 6 byla svého času vyhlášená svou spolehlivostí. Pokud najdete kus bez koroze, možná bylo bourané a lak je opravený, ale stejně tak za ty peníze může sloužit dalších 4-6 let. Třeba tento se mi také líbí.
@gumidek: Mně jste napsal to samé na Toyotu Prius. Čerpáte z vlastní zkušenosti nebo z toho co se povídalo před 20-ti léty?
Osobní zkušenost z Pathfinderem, Navarou a dlouhodobě X-Trailem. Jsou rezavé i šrouby v motorovém prostoru, když nepočítám podvozek (ramenea, tlumiče, pera, atd...).
Chceš fotku, jak vypadá X-Trail po 280t?
Nissan je ale přeci poloviční Renault a ty reznou před očima (nebo alespoň ročníky okolo milénia). Měl jsem dva a oba kvetly
Ale vážně: ptal jsem se, protože ségra posledních cca. 20 let jezdí Hondou (2x CR-V, 2x Civic) a auta vždycky v pořádku a bez koroze a to ty Civicy měli dost dlouho ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.