Nejste přihlášen/a.
V závislosti na motoru, roku výroby a výbavě může jedničková Fabia legálně používat jen tyto rozměry: 165/70 R14, 185/60 R14, 185/55 R15, 195/50 R15 a 205/45 R16 (Junior mohl mít dokonce třináctiplacová kola). Pneumatiky 195/65 R15 tam nemají co dělat. Tachometr při správnm rozměru pneumatik vždy ukazuje víc, než je skutečnost.
Vzal bych asi tyhle : autokelly.cz/...
Nebo doporučíte jiné z autokelly do 1300?
Jinak moc děkuji , teď už to chápu
V TP mám tyhle dva stejné údaje a v lednu si jdu dopsat ty 15tky atd
5J x 14 ET 35, 165/70 R14 81 T
5J x 14 ET 35, 165/70 R14 81 T
Proč předražené autokelly? Ty samé stojí:
Autokelly je z nouze. To je jako kupovat jídlo na benzínce. Prostě kravina.
Vyhodil jsi 872kč jen tak do luftu
V tom rozměru se dají koupit Hankook Ventus Prime 3 pod 1200,-/kus což je o parník lepší guma než ta barumka.
Zvykl jsem si na vzhled 195/65 vypadají velké :D .
Koukal jsem na tacomaworld.com/...
Ty Hankooky bych klidně vzal děkuji vám moc .
Asi nemá cenu kupovat větší než 195/50 že
zapisuje se jen to co je schváleno, kupuje se to co je schváleno a zapsáno
neschválené rozměry disků lze legalizovat absolvováním zkoušek v technické zkušebně, posoudí se tma stabilita auta a jízdní vlastosti s jiným než schváleným rozměrem a pak se to dá ZAPSAT...jinak ne
tím bych příště začal, v poradně se to neshvaluje a český TP má asi kvůli tomu 45 cm na dílku...
A furt si mele svoji...Až budeš mít zapsány povolené rozměry,potom hledej.Pokud ne,tak je ti to k prdu...
tyhle se tam zapíšou, stejně se 12 let jezdilo s nezapsanýma :D.
195/50 r15 budu mít. Jen prosím o nějaké doporučení pneu do 1600 kč /kus
Chytrá rada - kupuj až je v techničáku opravdu budeš mít zapsaný. Abys pak nezjistil že dopsat to půjde jen s papírem od Škodofky která se na tebe vy... a dopravka tě se zapsáním pošle do háje Dřív to šlo "vzít z jinýho stejnýho auta", dnes už tohle asi nejde..
Dobrý jsou Dunlopy, po Barumce asi budeš čumět jak drží hlavně za mokra.. Pohodlný a dobrý i na spotřebu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.