Nejste přihlášen/a.
Kdo mi může poradit mám auto Mercedes benz áčko mám ho 2 roky na to že je mu 18let tak motorově ok.ale už nejméně 2x jsem nechávala měnit celé brzdy a při první výměně mě prý po půl roce se celé kotouče zvlnily tak jsem je nechala udělat opět celé nové a musím říct že je mám 3měsice a pískají od začátku výměny neskutečně jakmile jen brzdy trochu přišlápnu pískají až se lidé otáčejí strašné.Když jsem po asi tak 14 dnech auto chtěla u mého opraváře reklamovat s tím že neskutečně pískají vyměněné brzdy dostala jsem odpověď že to dělají nové brzdy a že on po vyzkoušení nic nenašel tak já jezdím dál a dál pískám a nevím kdo by mi popravdě řekl co je špatně ano nejezdím do servisu Mercedes to bych se určitě nedoplatila a to jak je starý hm.motorově jak říkám bez chyby.Díky za odpovědi
Orientáční by torchu mohla být cena... máte fakturu? Kolik si váš mechanik naúčtoval za díly a je na faktuře napsané jaké díly použil? To že nejezdíte do Mercedes servisu není žádná velká chyba. S 18 let starou vránou to asi nedělá nikdo. Nicméně jsou "mechanici" co jezdí nakupovat díly do autokelly a berou díly od značky Starline pochybné kvality no a pak to tak dopadá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.