Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískání brzd

Od: jonca odpovědí: 4 změna:

Kdo mi může poradit mám auto Mercedes benz áčko mám ho 2 roky na to že je mu 18let tak motorově ok.ale už nejméně 2x jsem nechávala měnit celé brzdy a při první výměně mě prý po půl roce se celé kotouče zvlnily tak jsem je nechala udělat opět celé nové a musím říct že je mám 3měsice a pískají od začátku výměny neskutečně jakmile jen brzdy trochu přišlápnu pískají až se lidé otáčejí strašné.Když jsem po asi tak 14 dnech auto chtěla u mého opraváře reklamovat s tím že neskutečně pískají vyměněné brzdy dostala jsem odpověď že to dělají nové brzdy a že on po vyzkoušení nic nenašel tak já jezdím dál a dál pískám a nevím kdo by mi popravdě řekl co je špatně ano nejezdím do servisu Mercedes to bych se určitě nedoplatila a to jak je starý hm.motorově jak říkám bez chyby.Díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Důvodů pískání může být hromada - opotřebené destičky,bordel mezi nima a kotoučem,vadný třmen... U Vás tipuji,že tam mechoš nedal vymezovací plíšky. Podotýkám,že neznám MB áčko,berte to jen jako tip.

au1
hodnocení

2x
spis nez o auto jde o tvrdost materialu ze kteryho jsou vyrobeny desticky. mne na CLK tak piskaly predni, ze pri kazdym brzdeni se okoli divalo kde brzdi jakej kamion :) dal jsem tam TRW misto nejakych cinanu, a je klid. nicmene mechos mi rikal ze zalezi i na kotoucich, nektery materialy kotouc x desticka se proste nesnesou a piskat budou furt. asi na tom neco bude.

hodnocení

0x

Nesmysl. Kvalitní brzdy nepískají ani nové, ani staré. Nejspíš tam dal nějaké čínské kvůli ceně, že?

nigi
hodnocení

0x

Orientáční by torchu mohla být cena... máte fakturu? Kolik si váš mechanik naúčtoval za díly a je na faktuře napsané jaké díly použil? To že nejezdíte do Mercedes servisu není žádná velká chyba. S 18 let starou vránou to asi nedělá nikdo. Nicméně jsou "mechanici" co jezdí nakupovat díly do autokelly a berou díly od značky Starline pochybné kvality no a pak to tak dopadá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pískání brzd

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]