Nejste přihlášen/a.
octavie I nafta.Po odstavce asi 3 tydny ,auto po rozjeti strati vykon-z vyfuku se hodne cerne zakouri.Pak to jede priskokama a je slyset jak motor rechta,obcas se chytne a jede uplne normalne.Poradite v cem je problem?
Zatuhlá nafta kolem 0? Kde proboha tankujete, že se vám to děje... Já mám ještě naftu ze státu, kde je pod nulou 2 dny v roce a po měsíci to chytlo na brnk...
K dotazu jak to máme vědět? Podle mne praskla mrazem vzduchová hadice, ale fakt jenom hádám. Každopádně je v motoru větší poměr nafty než má být, jediná otázka je proč a to na dálku nikdo nezjistí...
Zatuhlá regulace turba, EGR ventil, usadil se bordel v palivu a něco to ucpalo... Napoví diagnostika a live data co je OK a co mimo normál.. Pří. ruplá hadice někde mezi turbem a motorem (moc nafty málo vzduchu, i když to by spíš jen čudilo ale neškubalo..)
Piksla VIF do nádrže nic nezkazí a může pomoct..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.