Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Startér dacia 1310

Od: sword® odpovědí: 12 změna:

Prosím Vás nevíte náhodou,kde bz se nechal sehnat startér na dacii 1310.Známý má krásnou dacii,ale bohužel odešel startér a pokud by si nechal poslat nový z Romunska tak by mu 6000Kč nestačilo(pomalu hodnota vozu).Nemá ho někdo ještě k prodeji.Děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Mrkni, nebo se zeptej tady:

daciaclub.cz/...

A nezapomeň dát vědět, jak jsi pochodil *tuc*

hodnocení

Moc děkuji napsal jsem na dva inzeráty uvidíme jest-li se někdo ozve,ale myslím si,že z toho nic nebude,ale dám vědět.A ještě jednou ti také moc děkuji

hodnocení

Pro hanher : tak brácha co jsem pro něj scháněl ten startér, je šťastný jak blecha,díky tvému odkazu má startér úplně nový a já ti za bráchu moc děkuji

ar*
hodnocení

0x

Tady v čr by se nechal nový na 1,3 sehnat levněji než 6000. Taky záleží jakej tam je motor jestli ještě 1,3 nebo už 1,4 , 1,5 a nebo 1,9D

hodnocení

Je to dacie 1310 s 1,3motorem

repak*
hodnocení

0x

Poptal bych se u firem likvidujících auta.

cyril*
hodnocení

0x

Co tomu startéru vlastně je? Nebylo by rozumné opravit jej? Jedinou závadou na strarteru za 20 let u Dacíí byly opotřebené uhlíky. Oprava pro mechanika tak na 1-2 hodiny podle zručnosti a použitých uhlíků. Pokud jsou k dispozici originální, tak je to přepájeno během chvilky. Dajím se použít i jiné (já dával z Volhy), ale je třeba upravit je. Možná bych i nějaké původní našel,kdyby se mi chtělo hledat.

hodnocení

Je vadná elektromagnetická cívka a ještě k tomu musí být se čtyřma otvory pro uchyceni.Nesmí mít jen dva otvory.

ar*

Tak to bude asi problém je to už řau let co jsem nějakou dáčku dělal,ale jsem jsi téměř jistý že tam vždycky byly startéry na 3 díry. Jinak na dáčky pasovaly startáry z Renaultu 5 a 4 samozřejmně R12. Nevím 4dírák no je to možný. Mrkněte po netu je spousta Fy která repasují startér.

hodnocení

Ano startér je na tři díry,ale já myslím připevnění elektromagnetu a ten mám na čtyři díry.Jen pro vysvětlení na pravou míru:)

ar*

Tak to jo. :) mrkněte na ten net a když nic neseženete tak se ozvěte něco s tím provedem.

ar*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]