Dobrý den, někdo mi naboural auto a ujel zbyly po něm jen kousky světla. Chtěl bych se zeptat, jen tak náhodou by někdo neměl představu od jakého vozu / vozíku apod by to mohlo být? Bydlíme na vesnici a tak si říkám, že bych to náhodně mohl dohledat, ale netuším z čeho by to mohlo být. Děkuji vám za pomoc
Tohle typuju na něco staršího tak 10let a víc. A osobně typuju něco od PSA, Peugeot nebo Citroen ale spíše ten Peugeot ty mají takhle proužkovaný kryty.
Nechápu. Jako to, že A4 jsou dvě A5 chápu, ale na fotce je papír a červené kusy světlometu z polycarbonátu. To černé bude asi z nárazníku? To neřeším
marekk
Ještě jednou , papír velikosti A5 je to půlka z A4 tzn.že dvě A5 = jedna A4. Ale to jen pro zajímavost. Důležité pro mě teď je najít to auto, jen pořád nemohu dopátrat, jestli by to mohl být opravdu ten Peugeot? Děkuji
Budou to zadní světla z čeho ví čert Projdi vesnici jestli na nákým autě nenajdeš nabouranou zadní část a jestli na tom autě nenajdeš barvu svýho auta Mam ale pocit že pokud se ti viník sám nepřizná bude to marný boj
Nejraději bych ho vypátral sám. Mrzí mě to, že lidi jsou takoví, že ujedou a nepřiznají se Policie by to podle mě nevyřešila, mají důležitější případy než tohle Kdybych aspoň mohl typnout z jakého to je auta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.