Nejste přihlášen/a.
15x
Pred par tydny jsem byl v cb a alarm nahlasil v baraku kour. mame doma psa tak jsem zpechal domu jenomze byl provoz a predjizdet jsem uplne nemoh. tak jsem si je poridil abych se tam kdyttak mohl rychleji dostat. Mam je v aute deno dene a za tu doby jsem je pouzil 3x. kdyz jsem nestihal trenink a do prace. Dneska jsem byl proste blbec a ze srandy udelal neco ceho ted lituju.
takže ty tu veřejně přiznáš že je používáš kdykoli když nestíháš takže žádná náhoda chtěl si jen machrovat![]()
To je absolutní humus takové chování a já doufám, že to někam pošle. I kdyby tě měli vysílat jen na Nově, jakej jsi ****
9x
Bohužel hrozí pokuta pouhých 2000 Kč (2500 Kč ve správním řízení). Zákonodárci zřejmě přehlédly, že jim v navržené částce chybí minimálně jedna nula. Případně je ale možné, že to původně mělo být v eurech. Pak by částka byla adekvátní.
Tuším, že je to stejný postih jako za zneužití oranžového majáku (dřív bylo obojí za 1 bod) přitom zneužití modrého je něco úplně jiného, než u oranžového. No není to jediný zákon, který nebyl tvořen hlavou.
BTW i ty oranžové majáky (dnes moderní zábleskové) má kdejaká dodávka a neslyšel jsem, že by za to někdo dostal pokutu.
6x
jdjd,
pán se cítí uraženě.
---odsoudite na zaklade jednoho zamachrovani---
sám se přiznáváte, že to bylo několikrát, takže se nedivte, že Vám každý nadává a kritizuje. Jak již někdo napsal, zasloužíte si trest, minimálně od tatínka na zadek. Takto se nechová ohleduplný člověk.
Vy jste ochoten machrovat častěji, proto tam máte ten majáček. Až z toho vyrostete, pochopíte, proč Vás nikdo nechválí.
4x
@jdjd - Mam vystudovana prava v oblasti obcanskeho zakoniku, takze jsem si dokazal najit paragrafy apod. Bohuzel co se tyka prestupku v silnicnim provozu jsem uz nedelal... Nejsem pravnik ale advokat.
Aha - pán zřejmě studoval rychlokurz v Plzni ![]()
3x
Tak jak nikomu nepřeji nic zlého, tak zrovna Tobě bych přál, aby ses obhajoval z očí do očí před řidiči od sanitek, hasičů a PČR.
Myslím, že pánové (a dámy) by Ti určitě dokázali vysvětlit jaký jsi vůl.
Obhajit bych se dokazal, ale i tak jsem nevedel jaky by mohl byt postih.
Takový právník by měl jít sedět. Studoval jsi, takže jsi chytřejší, než my a hledáš akorát vyčůranou kličku, že?
Ne vubec ne, kdybych se z toho chtel vykroutit tak reknu ze jsem to auto neridil a jeji identitu Vam nemohu sdelit protoze je to osoba mne blizka a ja bych ji tim mohl uskodit. Ja bych tam vzal ty majaky a priznal se k tomu, ale nevedel jaky by za to byl trest.
Ovšem nejlepší trest by bylo pěkných pár facek, až by jsi druhou chytil o zeď.
Nejsem právník ale advokát... Vy jedna kecko ![]()
A víte, že každý advokát je právník? Ale že naopak každý právník ještě není advokát? ![]()
1x
Odporučil by som vám navštíviť Slovensko a toto skúšať tu. Tu zákon myslel na to a je jasne definované,že kto to smie použiť a mať na to aj doklad,že to má povolené.
doplněno 01.12.20 11:07:
A máte to dokonca aj vy v zákone jasne definované v § 41, bod 10 , Z.č, 361/2000 Sb.
Takže,podľa mňa pokiaľ porušenie nie je definované u vás o priestupkoch,tak asi správne konanie,no toto by asi vedeli vysvetliť radcovia z 4eskej republiky,nie ja.
Prijde mi smutny ze cloveka odsoudite na zaklade jednoho zamachrovani nebo nejake blbosti, pritom jste nekteri z Vas delali jeste horsi veci. Kazda doba ma svoje. Nikoho neodsuzuju ale nekteri by si meli zamest pred svim prahem a az pak soudit. Z jakeho duvodu je mam jsem vam rek. Nepouzivam je v obcich, zalesnenych cestach. Pouze v neobydlene oblasti kde to znam. Rikal jsem pred par tydny, to muze byt cca 4-5 ted fakt nevim to bych kecal... tri dny na to mi prisli a s touhle kravinou je to po 4 co jsem je pouzil. Kdyz vim ze jsem to udelal tak to nebudu zapirat a reknu to narovinu a jenom protoze na to neni nekdo zvykli, nebo ma tendence prevracet a delat z toho druheho cloveka co pomalu zabil ctyri lidi je smutny. Kazdopadne dekuju z odpovedi
Čím víc toho tady na svou obhajobu píšeš, tím víc mám dojem, že by ti prospělo léčení. Ty tvoje argumenty - co to proboha je? Dovedeš si představit, kdyby se tak choval každý? Myslíš si, že jen ty, jedinný a mocný pán silnic se potřebuješ někam dostat rychle? A jen tobě o něco důležitého jde? To bysme mohli mít každý nějaký majáček a byla by totální anarchie.Ale to ta tvá hlavička nepobere, že jo. A nezapomeň vytahovat, co jsme kdy kde kdo v mládí dělali. Ano, nejlepší obrana je útok. Já jsem špatný - ale oni jsou ještě špatnější! Bože, ty to vidíš ( omlouvám se, jsem ateista, ale jinak to nejde ), s čím se musí člověk na cestách potkávat! ![]()
Ani jednou mě nenapadlo si vynucovat přednost nebo někoho zastavovat/zpomalovat, i když jsem několikrát spěchal nebo mě předjely auta určitě přes kilo padesát na devadesátce. Tak nevím, co by se mi mělo stát, abych chápal takhle dětinské zneužití majáku. Za mě nezodpovědnost jak prase. Napadají mě situace, kdy se maják (klidně načerno) může hodit, ale spěch na trénink to tedy určitě není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.