Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autožárovky h4

Od: martin147* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

Chci se zeptat, mám auto (Peugeot 206 r.v. 1998, 1,4 l (1360 cm³) TU3 I4, 75 PS (74 k/55 kW))

Chtěl bych koupit nové žátovky H4 P43t-38, momentálně mám H4 P43t tak zda je v tom nějaký rozdíl.

Jde mi o to, když bych koupil H4 P43t-38 tak zda budou bez problému fungovat a nebude hrozit nejaký zkrat nebo tak něco.

Děkuji za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

H4 jsou tvarově všechny stejné. Mohou se lišit napětím (12V nebo 24V) a výkonem (obvykle 60/55W, ale vyrábí se i s jiným výkonem, ty však těžko budou homologované). To jsou podstatné hodnoty, to číslo 38 asi není podstatné a není třeba ho brát v úvahu, pokud ti sedí napětí a výkon.

doplněno 30.11.20 12:40:

@gumidek: Tak o té P45 jsem nevěděl, děkuji za nové informace*palec*

Není pravda. Dělají se i P45 pro veterány, kde byla taková ta koule. Viz.

kemes.com.pl/...

;)

asd1

Tu jsem ještě nikdy v autě neviděl...Ale i když mám starý piksly tak veterány moc nepotkávám..

Kupoval jsem je cca pře 2 lety do Fiata Pandy z roku 1989.

asd1

Ta ještě neshnila? *smich* I když tady taky asi dvě ještě furt jezdí.. Motor furt OK, tohle auto odchází že nemá v čem vrčet :( Druhá Panda už je pozink a moc nerezne..

Vím i o jedné Marbelle :)

hodnocení

0x

Tak to ani nevím že je vícero H4-koupím pokud třeba první co mi padne pod ruku,a jedno zdali to bylo na jaké auto.Vyjímkou je až nyní C4-ten má H1 a H7.

hodnocení

0x

Zkrat určitě ne. Tato hodnota vypovídá o tvaru příruby sukýnky. Žárovka musí být řádně vložena, jinak by světlomet oslňoval!

Autožárovky h4

asd1
hodnocení

0x

Pokud vim, tak stačí H4 a pasuje to všechno...

Dobrý jsou Lidlovky, pokud jezdíš v noci tak svítivější (+100% apod.), pokud spíš jen ve dne tak longlife... Ty svítivý se dost blíží Nightbreakeru (který stojí trojnásobek), podobná je i životnost. (na mém autě oboje odchází ca po 150 hodinách svícení). Akorát se uvidí co udělá přesun výroby do Číny (u nejnovějších se objevuje čína, starší vyráběli němci)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]