Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis odklada opravu

Od: mach odpovědí: 6 změna:
Dobry den,pred mesicem jsem nechal odtahnout auto do servisu na opravu prevodovky. Pan mi rekl ze do tydne oprava bude hotova uz je to skoro mesic a porad se mi jen omlouvaji ze maji moc prace ze uz se na opravu chystaji, je to normalni nebo mam zaplatit novy odtah? Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Odtáhnout auto do jinýho servisu kde bude zajem řešit problém

Znám servisy, které mají opravdu stále přeplněno. Ale i u nich je měsíc opravdu hodně.

Ja mám kamarada cca 110km daleko a u něj se čeká i dýl protože umí sam sem na go motoru u svýho auta čekal měsíc a ničeho nelituju
Šlo o to že mi zcela jasně řek dám to ale měsíc si počkaš ne že dam auto do servisu a oni se budou furt vymlouvat

Ďáblíku a o tom to právě je .Řekla až za měsíc a ne do týdne,tazateli řekli do týdne a je to už déle ,

Jednoznačně -odtáhnul bych jinam ,kde jse se předtím domluvil na termínu

000

Teď řeším to samé auto s převodovkou(tekl olej) měsic v servisu ,když to teď ve středu po měsíci rozdělali řekli mi,že bude potřeba nova převodovka a,že to potrvá tak týden než seženou jinou.Já myslel že mi jebne!Převodovku jsem obratem sehnal na bazoši.Ve čtvrtek jsem ji dovezl a už zase čekám než to poskládají.Vidím to tak na úterý*zed* Jako to je naposled co jsem tam byl!

Dělat spojky a převodovky se obecně mechanikům nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]