Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám chevrolet lacetti 2006 sedan 1598 ccm. 5 let jsem neměnil olej, ale auto krásně šlapalo. Vlastně jsem neměnil ani chladící kapalinu a brzdovku. Cca před 14 dny jsem nechal vyměnit olej a olejový filtr, doplnit brzdovku a i ten chladič nechal doplnit. Jde vidět, že se motor trochu zklidnil, ale žádná velká změna. Roční nájezd tak do 5 - 10 000 Km. Spíš po městě. Na naákupy a tak.. Proč se teda musí tak často měnit, olej, když i auto, co je bezmála 15 let styrý dokáže dál fungovat i bez výměny oleje? Podle mě všichni strašně přehání.
Jaký je Vásš názor?
Že po nějakých 40 000 po městě na jeden olej za pět let je štěstí, že se motor ještě nezastavil.
Brzdová a chladicí kapalina je něco trochu jiného, tam to zase až tak nevadí. Vlastně těch pět let je tak akorát na výměnu chladicí.
Akorát ta brzdovka zvodnatí, protože táhne vzdušnou vlhkost do sebe a oreznou válečky a třmeny zevnitř. O rez se pak potrhá gumička a třmen či prasátko v bubnovce teče.
Když teda pominu fakt, že při prudkém brždění bude bod varu tak malý, že bude brzdovka ve třmenu vařit častěji a pedál brzdy změkne a zavzdušní brzdový systém.
U chladícího systému krom vyčerpání inhibitorů a zanesení celého systému rzí kavitací dochází k rychlejšímu narušení lopatek čerpadla (pokud jsou litinová a né palstová). Vložky válců dokáží taky proreznout, pokud jsou ocelové a pak je to na GO motoru.
...
Po takovejch kolenovrtech auto nikdo nechce a koupí si ho jedině laik někde v aaačkách .
Tito vesměs ani auta nemyjou a pak po dlouhém umytí se ukáží zkorodované části karoserie. Takže celkový kompletní vrak. O interiéru mnohdy ani nemluvě, jak taková auta vypadají (k vidění na vrakovištích)...
Jak to asi vypadá doma u takových lidí .
Pane Petře, neberte si moji odpověď osobně a zkuste se na to podívat z té druhé stránky. Mám 21 let staré auto, se kterým už mám pár desítek tisíc km najeto. A během té doby jsem potkala podél cest celkem dost porouchaných aut, dokonce i mnohem novějších, než to moje. Moje mě nikdy nikde nenechalo. Pravidelně měním kapaliny, pravidelně kontroluju motor, poslouchám auto za jízdy jestli něco neklape, nepíská, nebouchá a především, když vidím nějaký náznak něčeho, hned to řeším. Kolikrát na cestách vidím auta, které vydávají zvuky, u kterých se divím, že to auto ještě jezdí. Pravděpodobně jsou to lidé, kteří rovněž mají auto jako spotřební artikl a dokud jezdí, tak jezdí (hučí ložisko - nevadí, nesvítí světlo - nevadí, svítí aspoň druhé, 3.8 mm na gumách v zimě? - nevadí, tu sezonu to ještě vydrží, nějaké vibrace? - no a co, ... jejda, po půl roce kontroluju tlak v gumách a ono je tam 1.2?). Jenomže největší průser na tom všem je, že tito lidé svým nezodpovědným chováním ohrožují ostatní kolem sebe. Až pojedete na dálnici a z auta se Vám "zakouří", jak jste napsal, může se stát, že Vás někdo sešrotuje dřív, než si stihnete uvědomit co se vlastně děje. A co je horší, že můžete vzít někoho s sebou. Někoho, kdo se právě péči o auto snaží, aby se právě jemu tyto věci nestaly. Ono se neříká jen tak, že auto je jedna z nejhorších investic, bohužel. V podstatě to můžete brát tak, že ty peníze investujete nejenom na Vaši bezpečnost, ale i na bezpěčnost těch druhých. Protože až se jednou něco tragického stane, a to Vám v žádném případě nepřeju, pak už bude pozdě řešit pár tisíc korun za výměnu rozvodového řemene (například). Jak říkám, neberte to jako útok na Vás, jen přináším pohled z druhé strany.
Je chválihodné a obdivuhodné,že svým poctivým a svědomitým přístupem při provozování motorového vozidla přispíváte k bezpečnosti silničního provozu ale opravdu si myslíte,že můžete svou laickou prevencí a třeba pohledovou kontrolou motoru zabránit dopravním nehodám? Od toho snad máme STK kam jsme povinni každé 2 roky jezdit k prohlídkám,samozřejmě za nemalý poplatek a následnému schválení či neschválení způsobilosti vozidla pro provoz na silničních komunikacích.V některých i tzv. vyspělých zemích světa STK vůbec neznají a přesto se tam jezdí a ani zimní pneu nejsou ze zákona vyžadovány tak jak v naší malé zemi.Také Policie se má u nás čile k světu a nejednou jsem byl doslova pronásledován kvůli nesvítící žárovce nebo podobné prkotině.Mnozí občané také nejsou k motoristům lhostejní a když přes den náhodou nesvítíte tak Vás gestikulováním pochopitelně upozorní.Technické závady asi nebudou nejčastějším důvodem silničních nehod ikdyž vyloučit se nedají ale co s feťáky,opilci a dalšími hazardéry,sebevrahy,mikrospánky,nevyježděnými řidiči,antitalenty,špatným dopravním značením,nekvalitní povrchem vozovky,nedostatečnou zimní údržbou atd. je to přesně tak jak píšete,že záleží na úhlu pohledu ale také záleží kdo a proč se na to či ono dívá či nedívá . . .
Dobrý den, děkuji za Váš pohled, rozhodně jsem nikde nepsala, že si myslím, že bych svým jednáním mohla zabránit dopravním nehodám, spíš bych řekla, že se snažím snížit to riziko. Jinak máte pravdu, drtivá většina nehod se stává díky všem těm co jste zmínil, ale i kdyby to byla třeba jedna nehoda ze sta, dejme tomu, tak pořád u ní může zbytečně někdo umřít. Samozřejmě je spousta technických závad, které laik neodhalí, ale proč tomu vycházet napřed ještě tím, že budu s autem jezdit "na doraz" ve smyslu, dokud to jezdí, neřeším. V tom dvouletém okně mezi STK se může na autě změnit spousta věcí, navíc teď kvůli viru se dokonce legálně na silnici pohybují i auta, které tu STK mají několik měsíců propadlou. A co se týká přístupu policie k řidičům, to je zase na úplně jinou kapitolu a dlouhé povídání. Každopádně, jak jste řekl někde v příspěvku níže, pán se ptal na intervaly výměny oleje v motoru. Osobně si nemyslím, že by byly přehnaně krátké, spíš bych řekla, že je tam rezerva v tom, že když je psáno měnit po 15t km, tak lidé mění po 20t km a je to ještě ok. Vy sám jste napsal, že jste olej na svém Favoritu každoročně měnil. Ať byl levný nebo drahý, pořád to byl motorový olej. Spoustě lidí se to možná zdá jako lobbing automobilek za to, aby přihnaly do servisu pravidelně každé auto aspoň jednou za rok na výměnu oleje. Nevím, kolik si teď servisy za výměnu oleje berou, ale jedná se o opravdu velmi jenoduchý úkon, který mě na mé auto stojí tak hodinu času a cca 600 Kč (olej filtr) - a to tam leju originál od výrobce. Což mi nepřijde moc, proto měním pravidelně po cca 13t km a neřeším, jestli ano nebo ne. Hlavně vidím, jak se ten motor vždy po výměně chová, dokonce mám pár týdnů s novým olejem i nižší spotřebu. Takže abych odpověděla pánovi na dotaz, můj názor je, měnit pravidelně.
Dobrý den Vám také přeji a k tomu hodně mnoho kilometrů bez nehody a bez závady. Ve větě kde píšete o lobbingu automobilek jste uhodila hřebíček na hlavičku a to je myslím to, oč tu běží ,což neznamená,že se olej vůbec nemá měnit,nakonec i tazatel Petr jej pozdě ale přece vyměnil a přesto by jej někteří nechali chodit pěšky.
Brzdová kapalina je hygroskopická,stářím nabírá do sebe vodu a zmenšuje se brzdný učinek a bod varu. V oleji a olejovém filtru jsou částice z motoru a stářím se taky zmenšuje mazací schopnost. Nemrznoucí směs v chladiči ztrácí stářim bod zamrznutí.Brzdovku a chladičku měním jednou za 3 roky,olej každý rok.Rozhodně to není položka, která by mě zruinovala.
O kolik se ztratí zamrznost chodící kapaliny?
Odpovím za Vás.U pětileté klesne zámrznost z -25 na -23 stupňů ,od výměny do výměny,tj za těch 5 roků!
Nechápu proč si ten olej měnil. Olej se měnit nemusí jen motor pak vydrží méně. Hloupá otázka. V nouzové stavu lidé blbnou.
Milý Xenofobe.To,že to nechápeš,ještě neznamená,že blbneš a nouzový stav s tím také nemá nic společného.Zkus si představit,že pro někoho je auto pouze spotřebák,splní účel a končí na vrakáči.Snažit se zvýšeným úsilím o prodloužení životnosti moderního vozu je pro někoho zbytečná záležitost a jedná se jen o zbytečné provozní náklady.Samozřejmě podceňovat význam brzdové kapaliny nelze ale to už dokonale popsal Pan gumídek.
Vzhledem k tomu,že v převodovkách se olej nemění a automobilky považují olejovou náplň za celoživotní, tak moderní motorové oleje také už mají jiné vlastnosti než v minulosti oleje minerální a je možné,že doporučení na výměny olejů pouze kopírují právě tyto zastaralé metody.Vždyť oleje Long Life mají životnost 30000km.Prodejce či servis Vám určitě nákup a výměnu oleje nebude rozmlouvat
Je to tak, že by vám měli vzít řidičský průkaz a sebrat také občanku. Pokud máte v hlavě takový guláš, je zbytečné vám cokoliv sdělovat. Ztráta času s váma. Snad je to, že nejste duševně v pořádku.
A co Vám jendo druhý vadí,pravda?Jiný názor?Tak to napište a hlavně jak by jste ještě trestal jiné . . .
... šibenice
Ale v principu je to stejné jako v dobách, kdy se tahal povoz koňma. Taky je museli okovat, vyhřebelcovat a nakrmit. Nikdo si je nedovolil huntovat nebo aby jeli zablácení nebo promočení. Pak by takový kůň logicky uhynul.
Z auty je to stejné. Všeho dočasu a pak na to odejdou.
Lidi, pro které je auto spotřebák z bodu A do bodu B využívají kooperační leasingy a co dva roky auto mění bez zájmu. Nebo nakoupí auto na 5 let a pak střelí na protiúčet či do bazaru a koupí dlaší úplně nové.
Uvedu Vám Pane Gumidek konkrétní příklad a důvod proč jsem částečně souhlasil s původním dotazem a názorem ohledně výměny olejů.Mám už 30let, také díky Vašim radám tady na poradně Favorita 136L,se kterým jsem najel přes 300000km z nuly.Vždy jsem poctivě každý rok měnil motorový olej a vždy pouze nejlevnější Madit Super o kterém se někteří vyjadřovali jako o brusné pastě do motoru.Motor stále šlape jako hodinky,emise a STK doposud probíhaly bez problémů.Také olej převodový jsem měnil každých 5 let.Jenže Favorit v dnešní době je už tak technicky a morálně zastaralý,že už se v něm svezu jen občas a převážně kratší trasy.Sehnat náhradní díly,nebo odborníka co rozumí karburátoru je čím dál tím těžší a dlouho nebude trvat a moje Fávo skončí na vrakáči jako každé jiné ikdyž s motorem,který by ještě ujel třeba dalších 100000km.Nástupce Favorita dostane péči jen tu nejnutnější a nejlevnější.Samozřejmě beru v úvahu,že jsou i jiné vozy a motory na trhu,někteří mají třeba jachty a starosti jak utratit "vydřené" peníze
Kdyby jsi to dělal na Passatu, kde jedna generace motorů měla závadu, že na longlife olejích vydírali vačky, tak by jsi mluvil jinak.
Některým motorům je to +/- jedno a akorát si zvětší vůlemi hlučnost, spotřebu paliva a trochu sníží výkon (případ Favorit) a jiným odejde čerpadlo oleje nebo se vydře vačka.
Už jsem mimochodem viděl pár hlav na Feliciích a Favoritech, kde byla ohlá ventilová tyčka k vůli seklému ventilu. Odešlo gufero a ventil žral olej, který karbonoval pod ním.
Kdybychom změřili kompresi u mého a u Vašeho, tak by to možná přesvědčilo, ale laikům stačí, že auto jezdí. Pak vznikají různé fámy, zda je vůbec nutné ten olej měnit, když to jezdí...
Passaty a obecně koncernové vozy to je zase jiná kapitola problematiky svědčící o kvalitě těchto vozů.Vzhledem k tomu,že jste na auta zkušený profík,tak Váš pohled na věc bude zákonitě jiný než u většiny běžných motoristů ale když už jste zmínil kompresní tlaky,tak mám doma tlakoměr k tomu určený se kterým jsem občas prvních 20let u Favorita experimentoval ale v současné době jsem si na něj vzpomněl až na základě Vaší poznámky.Možná jsem měl jen štěstí na dobrý kus a poctivý servis přispěl vcelku k bezproblémovému užívání tohoto dnes již automobilového dědečka,který se mnohokrát podíval nejen do sousedních států.Těch 320000km jsem nenajezdil jenom kolem komína a je to přesně tak jak píšete,že laikům stačí když to jede ale to se od dopravních prostředků přece očekává a také bych už v současné době očekával od kvalitních,drahých, plně syntetických značkových motorových olejů mazání na zcela jiné úrovni než v minulosti u minerálních Maditů a Mogulů.On ten dotaz neřešil dilema zda olej měnit či neměnit ale zda intervaly výměny olejů nejsou zbytečně přísné,když třeba u převodovek se výměny ani nedělají,což v minulosti bylo nemyslitelné.Nedávno jsem někde četl,že mnoho lidí dopřeje svému autu drahý,motorový olej ale filtr koupí nejlevnější,který se bohužel jenom jako filtr tváří a pokud by se udělala rozborka takového výrobku tak by jsme se nestačili divit ale to je již další téma,které s olejem,marketingem,reklamštinou,bohužel také souvisí a možná se dost opomíjí.Díky za předchozí,případně budoucí komentář.
Je to jiná kapitola. U Favorita se akorát vytahával rozvodový řetěz. Jeho alfou a omegou životnosti byl pochopitelně olej. Ale když rozvodová sada stávala 600kč a z 99% případů se nedokázal přetrhnout, tak to nikdo neřešil i tak.
Nemám až tak velkou potřebu přesvědčovat lidi, kteří mají pochybnosti, protože kdyby si všichni oddrželi servisní intervaly, dávali origo díly a jezdili tak, aby auto netrpělo, tak jsme jako mechanici téměř bez práce .
Od spekulací a nesmyslů jsou spíš motoristické časopisy (i když musím uznat, že některé umí rozebrat problematiku do hloubky a není to až takový brak) a diskuzní fóra psaná lidmi nejčastěji z hospod .
Každý by si měl vyzkoušet, co mu sedí a do čeho utratí peníze. Sice to má nevýhodu, že u některých věcí omyl finančně dost stojí, ale je to pak nezapomenutelné pro takového jedince.
Tímto bych ukočil zde příspěvek .
Tak obecně vzato i starý olej maže mnohem lépe než žádný olej nebo málo oleje s malým tlakem. Některé motory jsou na kvalitu oleje náchylné více, některé méně. U takhle starého benzíňáku bude asi nejvíce vadit to, že olej je už hodně kyselý, což nedělá dobře různým těsněním.
V práci jsme měli jeden služebák, který šel z ruky do ruky a nějak se neuhlídal servis a 60000 km tam byla jedna olejová nápln. Motoru se nic nestalo.
I bez oleje to chvilku jede.Věřte,nevěřte,ujeli jsme s autem 25km a na bigbít přijeli včas akorát se zadřela ložiska na klice
Pane Jendo2, pro mě je auto spotřební artikl. Zbavujte si občanky koho chcete, ale pro mě je nejdůležitější, že auto funguje. Jednou se asi zakouří a půjde na smeťák. Mít takové city k neživé věci, jako je moje auto o vás cosi vypovídá...
Měl byste to nazvat tím správným pojmenováním-Nevážíte si věcí a tím i práce lidí kteří tu kterou věc zkonstruovali. A to mi nevyvrátíte .Takových ... potkávám dnes a zítra hoodně!
Milý diesele proč obviňujete někoho za něco,co se nezakládá na pravdě a ani s tématem nemá nic společného.Lidé co věc vyrobili dostali za práci zaplaceno a prodejce také získal svou provizi,tak co, to máme ještě nosit věnce na hroby neznámých konstruktérů nebo agenturních pracovníků a projevit tak úctu k jejich práci? Čest!
Tak auto je staršího ražení a při troše štěstí určitě vydrží ledasco... Nové už tolik určitě nevydrží. Nové je daleko náročnější než 14 let staré. Nová jsou daleko výkonnější, přeturbovaná atd. Je to věc pána, že si ho huntuje , nebo ne... Teď ještě záleží obecně v jakém je auto stavu. Znám taky takové lidi. Mají i špatné brzdy, ale jim to nevadí. Jejich odpověď je, že je ani moc nepotřebují, že moc nebrzdí... To, že mají auto na vydechnutí, to je jejich věc, spíš mě zajímají ty brzdy, aby byly v kondici, na těch záleží třeba i život někoho jiného... Pokud mě nikdo neomezuje a neohrožuje, tak mi je jedno co si kdo dělá se svým majetkem, jen si na něho udělám názor...
Předpokládám, že tito lidé mají takový přístup ke všemu?
Možná je pán jen hodně šetrný? Nebo jen kosmonaut výzkumník?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.