Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se s Vámi poradit, na aukru jsem našel prodej motorolového oleje značky shell aukro.cz/...
Napsal jsem prodejci mail jakou mají trvanlivost a napsal mi že všechny jejch oleje jsou naplněny max. před půl rokem je možné je používat do 4-5let je to možné? Prodejce jich prodává mnoho a nemá založen účet pro podnikání, ale obyčejný. Napadá mě zda si nemohl sehnat nádoby s uzávěry a do nich nalít nějaký obyčejný olej a pak to zapečetit, vždyť dnes si myslím že to není zase takový problém. Co si o tom myslíte? Koupit nebo raději nekupovat? Děkuji za Vaše rady
A jakou dobu je možné skladovat olej po otevření? Kdybych vyměnil olej a něco mi zbylo, děkuji
Proč kupovat olej na netu nebo aukru. Když si přidáte poštovné, tak jste cenově někde jinde. Souhlasím s Radkem, já jsem vždy kupoval jen sudový, taky shell, ale diesel a cena byla 105Kč/l
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.