Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneu bočnice

Od: dav odpovědí: 5 změna:

Zdravim chtěl bych se zeptat je podle vás tohle ještě o.k koupil jsem disky a na gumě je tenhle oděr o obrubník.Díky

Pneu bočnice
Pneu bočnice #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Té gumě nic není. Víc by mně bylo líto toho orvaného disku.

doplněno 23.11.20 20:17:

@dav: Vidíš vlákna kordu? Já tedy ne. Pak se nic neděje. Ale fotka může zkreslovat. Takže v nejhorším případě pokud se vzácně objevuje kord, tak tu gumu na zadek. Pokud je kord obnažený hodně, pochopitelně vyměnit!

dav
hodnocení

Není vidět nic jen pořád guma tak to bude snad o.k.Diky Chlapy

asd1
hodnocení

0x

Vidim vlákna kordu = vyhazov...

dav
hodnocení

Děkuji za obě odpovědi ale teď kterou si vybrat.Ráfky jsou trochu odřené ale co se dá dělat.Tak že guma sezonu vydrží či ne?

asd1

Ty to vidíš doma na živo... Jak najdeš náznak vylejzajícího kordu tak to vyhoď, pokud to je na povrchu jen guma tak OK... Orvanej ráfek je jen estetika..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]