Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protokol o evidenční kontrole

Od: hrnek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem, píšu ohledně přepisu auta... A v poznamkach co vše budu potřebovat stojí i protokol o evidenční kontrole. Já mám ale jenom ve velkém TP razítko s datumem evidenční prohlídky. Bude to stačit? Děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Razítko s datem neníé protokolo o evidenční kontrole.nevím ale ještě jsem toto ani neviděl .V ORV nebo ve starších TP se evidenční nezapisuje (ledaže by to byla nějaká novinka,aktualizace-novelizace zákona...) pouze datum proveden plné Technické kontroly s datem kdy je tato platná!

xenofob
hodnocení

0x

otázkou je kde zůstal ten protokol o EK, na úřadu se podle vyhlášky o registraci vozidle při přepisu pořizuje scan protkolu.../ to je česká variace na digitalizaci digitalizace - tisk protokolu z jednoho systému, jeho odnášení na úřad, scanovánéí a vkládání do jiného druhého systému za půl miliardy/

je hezké že "máte" záznam v TP, bylo by vhodné zapátrat nebo sdělit, kde zůstal ten protokol, případně požádt STK o vystavení druhopisu

dokud se nezmění zákon, je povinností úřadu vyžadovat fyzicky protokol, naskenovat a vložit k záznamu vozidla...současně oprávě proto musí úřednice požadovat jeho fyzické předložení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]