Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Je možné se podívat na výrobu auta třeba Škoda Fabia od začátku výroby na lince až do konce kde auta vyjíždějí z výrobní linky? Na ukázkách z výroby jsou pouze krátka videa tak 3minuty. Děkuji.
O filmu s Fabii nevím, ale s gustem jsem shlédnul dokument o kultovním vozidle mého mládí a řidičských začátků
Krom toho mě rovněž zaujaly fotografie úžasného PANA FOTOGRAFA, jakým byl Vilém Heckel - že fotil hory a krajiny, to jsem věděl, ale teprve nedávno jsem zjistil, že dělal i velmi zajímavé fotoseriály z výroby aut i motocyklů.
Pravda, vzhledem k tomu, že zahynul v roce 1970, nejde o nejnovější modely - ale pro mě je to o mnoho zajímavější, to byla doba poctivé strojařiny vilemheckel.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.