Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykřičník v autě

Od: ema odpovědí: 6 změna:
Zdravím dnes se mi v autě při jízdě z kopce na neutrál rozvistil u otáčkoměru červený vykřičník. Nešel plyn, musela jsem zastavit vypnout motor a znovu nastartovat. Ještě jednou se mi to stalo taky z mírného kopce na neutrál.. čím to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Obecně zatažená ručka nebo málo brzdovky.. Určitě koukni do nádobky jestli je brzdovky dost, pokukd ne tak zjistit odkud teče, pozor pokud vyteče víc tak brzdí jen ručka ..*smich*

hodnocení

1x
U Forda mi svítí vykřičník když mám zatazenou ruční brzdu.
doplněno 22.11.20 12:24: Jinak brzdovka nemusí téct, stačí víc opotřebené brzdy a je jí tam kvůli víc vysunutým pístkům málo. Dává to smysl, když svítí jen z kopce. Ale může upozorňovat na chybu i v plynovem pedálu.

renegade11*
hodnocení

0x

Červený vykřičník je

Zatažená ruční brzda ,

nebo je odbržděná u řidiče ale na bubnech-kotoučích není odbržděná ,je seklá,

šáhněte na kola jestli je některé ví horké než ostatní ,

Ale jestli nešel plyn tak to bude závada kterou zjistí asi jen servis .

hodnocení

0x

Problem s brzdami, malo brzdove kapaliny...

hodnocení

0x

Nepíšete, o jaké auto jde. Ze zkušenosti - třeba u Peugeota je vykřičník signálem, že je indikována závada, kdy její specifikace pak naskočí na infoteimentu .

Každopádně byste s tím autem měla zajet do servisu, aby se podívali na diagnostiku, třeba tam bude nějaké vodítko, jinak je to jen čiré hádání. Snad jen - pokud nešel plyn, mohlo by jít právě o závadu na elektronickém pedálu plynu.

ema
hodnocení

Ford fusion 1.4 benzin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]