Nejste přihlášen/a.
Zdravím dnes se mi v autě při jízdě z kopce na neutrál rozvistil u otáčkoměru červený vykřičník. Nešel plyn, musela jsem zastavit vypnout motor a znovu nastartovat. Ještě jednou se mi to stalo taky z mírného kopce na neutrál.. čím to?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
1x
doplněno 22.11.20 12:24: Jinak brzdovka nemusí téct, stačí víc opotřebené brzdy a je jí tam kvůli víc vysunutým pístkům málo. Dává to smysl, když svítí jen z kopce. Ale může upozorňovat na chybu i v plynovem pedálu.
0x
Nepíšete, o jaké auto jde. Ze zkušenosti - třeba u Peugeota je vykřičník signálem, že je indikována závada, kdy její specifikace pak naskočí na infoteimentu .
Každopádně byste s tím autem měla zajet do servisu, aby se podívali na diagnostiku, třeba tam bude nějaké vodítko, jinak je to jen čiré hádání. Snad jen - pokud nešel plyn, mohlo by jít právě o závadu na elektronickém pedálu plynu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]