Nejste přihlášen/a.
Zaměř se na kazetovou mechaniku. Může blbnout její mikrospánače. Při vložení kazety odpojí nachvilku repro a pak připojí předzesilovač hlavy na MGF pásek.
Jinak vadný koncák.
satame, proč je PC zdroj nevhodný (rádiu stačí i 2A).
satam, ok
Ještě doplním, že na AUDI Concert (blaupunkt) se dá přes pin v ISO konektoru K-line (bus) aktivovat DSP diagnostikou. Pak se koncák odpojí a repráky v ISO nefungují). Funguje pak jen linkový výstup, který je v horních troj mini ISO konektorech.
Z fotek to nepoznám, tak se zeptám blbě: Jak a kam máš zapojené reproduktory? A jaké reproduktory?
Kazeta hraje? Tzn., že zvuk z kazety jde? Pak je to o anténě a naladění.
Pak to vidím na vadu koncových stupňů rádia. To, že napíšeš "funkční" s vykřičníkem ještě neznamená, že je to teď pravda.
Mmch PC zdroj není ideální pro napájení autorádia.
@gumidek: Nenapsal jsem nevhodný, napsal jsem, že není ideální, což je rozdíl. V každém případě se jedná o spínaný zdroj pro vyšší odběr, který při nízkých odběrech nemusí správně pracovat. Ale i může
ISO konektory mě ani jinak nepustí zapojit. Jak jsem psal, mám ještě 2 autoradia a tam když použím ten stejný ISOkonektor, tak vše funguje jak má.
Na tomto Blaupunktu kazeta hraje tak, že jen se přehráva a přetáčí tam/zpět, ale prostě jen nejde zvuk do repráků(repráky ty jsou funkční taky)
Anténu a ladění stanic nemám funkcni poněvadž shaním redukci (kolínko).
Podle mne v ISO konekoru to nebude protože na jiných radiiích to funguje.
gumídek
kolínko je vidět na ted druhé fotce zadní strany radia(úplně nalevo)
to kolínko je celé nějaké vyklavé,poněvadž když zasunu antenu tak lnelze nic naladit, pouze vyhledává a nic. prostě musím nebo zkusím sehnat kolínko at můžu použít antenu at vyhledá nějakou stanici
PS na ten zdroj jsem odzkoušel i ty dvě radia a vše funguje tak jak má
pouze Blaupunktu nefunguje zvuk, tak nejspíše bude v háji něco v radiu, je to možné?
Kubinec, možná to dělá i taková blbost, jako stále zamáčknuté tlačítko ladění (šipky > <). Stačí mírna oxidace a propoj je na světě a stále to jakoby je zmáčknuté a ladí.
Takže rozebrat a vyčisti desku s tlačítky isopropylem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.