Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stupeň poškození registrační značky

Od: eduarddlouhy odpovědí: 5 změna:
Kdy je čas na žádost o novou SPZ?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Setkal jsem se s tvrzením,že musí být čitelná záznamovým zařízením ze čtyřiceti metrů. Tvrdili mi to na evidenčce. Protože má RZ potkala kouli,musel jsem měnit...:(

hodnocení

0x

Již nevím, ve kterém to je předpise, ale musí být čitelná ze vzdálenosti 40 metrů. Musel bych předpis hledat v jiném poči.

Pokud není čitelná, třeba i zablácená v dnešním slunném počasí, ohnutá a další nečitelnosti, tak je to na řidičák.

hodnocení

0x

Měnil jsem až když mi na STK řekli, že už je čas. Ještě jsem prošel, ale naznal jsem, že už by to chtělo. Neměnil bych moc brzy, protože většinou moji SPZ potká koule cizího auta na parkovišti a to bych je mohl měnit i velice často...

hodnocení

0x

Já mám SPZ po nacouvání. Vyťukaná kladívkem a dřívkem.

Myslíte si, že by mě zastavila PČR a sebrala řidičák?

Čitelná znamená i to, že musí být reflexsní nebo 100% bez šrámů?

Já to tedy nikdy neřešil, ale dotaz tazatele bych tímto rozvedl.

Na 40 metrů viditelná k přečtení.

Právě na radiožurnálu ve 13:20 o tom mluvili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]