Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorka 125

Od: mtorka odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit jestli byste mi neporadili nějakou motorku 125 ccm.

Děkuji za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom jaký máš finanční strop,jestli má být nová nebo jetá, enduro, chopere ,nebo něco jiného a taky na tvé výšce .

motorka*
Max 100 000 kč, novou, chtěl bych, aby se s ní dalo jezdit na silnici ( spz ), má výška 177 cm

carajimrman
hodnocení

0x

Honda PCX 125

hodnocení

0x

Zdravím, tak záleží jestli máš B nebo A1. Jestli B, tak ňáký automat-třeba to PCX-to je do města a trochu i mimo město asi nej a pokud A1, tak něco s řaděním honda-velsbike.cz/... když už jsme u té Hondy.

A nebo suzuki.cz/...

mtorkar
Řidičák mám A1. A chtěl bych dvoutakt.

Pak už jen co preferujete-supersporty, naháče, neo, skútr..ono tyhle nové stojí skoro všechny okolo 100tis nebo méně. Někde je sice za 107tis, ale myslím že nějaká slevička by někde být mohla a už by to mohlo být k těm 100tis. A taky si to chce zkusit-záleží jakou máte výšku, protože dost 125 jsou prostě menší.

hodnocení

0x

A co ta CBF už se nelíbí?Nebo to nejsi ty? poradte.cz/...

Jinak ,nový dvoutakt 125ccm už asi nekoupíš-ty už se pár let navyrábí

doplněno 17.11.20 20:20:

Tak varadero je čtyřtakt (dvouválec) a už se asi 5 let nevyrábí -nového nekoupí

xenofob

varadero 125

mtorkar
Ano ta cbf se mi furt líbí, ale jen chci mít další možnosti. Nebo třeba najít nějakou co se mi bude líbit víc.

simonrodek
hodnocení

0x

Nový dvoutakt těžko, ale Yamaha DT125, nebo Husqvarna SM125 jsou sice starší, ale lepší stroje těžko najdeš. SM125 vlastním a výborné... okolo 20kw, spotřeba dá se i 5 litrů když slušně jezdíš. 100km trasy bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]