Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia - svítí budíky po vytažení klíčků?!?

Od: sirko odpovědí: 5 změna:

dobrý den, netušíte prosím kde by mohla být závada - fabia I. Chcípnu motor, vytáhnu klíčky, zabouchnu dveře ale dál svítí budíky? jsou zeleně podsvícené? někdy jsou podsvícené jen čas a ujeté kilometry, někdy to ale svítí celé i s budíky rychlosti a otáčkoměru.

když otevřu dveře, na chvíli to zhasne. zabouchnu a po pár vteřinách se rozsvítí. někdy svítí jasněji, někdy méně,,,,spíš to tak jako problikává.

zatím jsem to vyřešil tak, že jsem vyndal pojistku č. 1 (která je ve schématu nazvaná jako EPS, panel přístrojů). když vyndám pojistku č. 16 která se jmenuje jen panel přístrojů, problém přetrvává

díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

když odpojíš konektor ze spínačky zhasnou?

sirko

a navedete mě? kde hledat a co udělat?

zatím, aby mi to nevybijelo baterku, sem vyndal pojistku č. 1. takže vždycky, když vyndám klíčky, vynulují se hodiny a denní počet najetých km. což by nevadilo, žít se s tím dá,,,ale závadu to neřeší. někde to probíjí nebo nevím, čím to může být

Sundáš plasty pod volantem a najdeš spínací skřínku - tam kam strkáš klíč při startu
Na jejím konci je elektrický konektor ten vycvakneš
Pokud po té palubka zhasne bude problém v elektrické časti spínací skřínky
Da se to sehnat nový a vyměnit

hodnocení

0x

To bude vada budíků, pokud svítí odděleně čas a ciferníky.

Možná chyba na CAN.

Diagnostikou kouknout do BSG a budíků.

Klidně můžou být studené spoje na černém a zeleném konektoru a bude to stačit proletovat.

sirko

dobrý den, nene nesvítí odděleně, svítí společně. někdy svítí málo, někdy více,,,a celkově to spíše problikává

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]