Nejste přihlášen/a.
Na nějakém fóru jsem četl,že z octy V6 nastrojený včetně převodovky 175kg,takže toto tipuji tak 130...
1. Octa neměla V6
2. Kdyby nástrojenej motor s převodovkou měl 170 kg, tak čisté holej blok by vážil tak 40kg bez kliky, pístu a ojnic a setrvaku
" Motor z Octavie včetně převodovky a s turbem V6 měl myslím 175kg".,je to odtud a koukám,že v tom řeší váhu motoru passata
Je to těžký prase a navíc úplně ošklivej motor. Je fakt, že aspoň jako stůl by mohl fungovat spolehlivě. Já osobně bych si sehnal hliníkovou V6...po vyčištění hliník vypadá super a je to lehký. Třeba Mazdu K- série nebo Fordi Duratec V6...
po vyčištění hliník vypadá super... To jo, ale jak dlouho? Doporučoval bych nějakou dodatečnou povrchovou úpravu. Ta mrcha okysne v řádu dní a pak už to je všechno jiný než super.
V obýváku ti to vydrží, pokud v zimě nesolíš koberec...lestil jsem jednou hliníkové blok a v regálu ve skladu byl i bo roce jako včera
Asi mám jiné kritérium . Na stole odlitek ze včerejška, vedle něj odlitek starý +/- týden, pod stolem odlitky staré několik týdnů. 50 odstínů šedi. Čím starší, tím hnusnější. A přitom, když se to naleje, je to lesklý, jak psí koule
Je pravdou, že o leštění to ani neslyšelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.