Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit ato bez eko. likvidace?

Od: pavel1226* odpovědí: 5 změna:

Zdravim všechny. Mám doma auto co dosloužilo a chci jej zrušit,ale chci si ho nechat,jelikoš mám ještě jedno to samé.

Prej to jde legálně na úřadě,ale nevím co říct. Poradí někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

p106*
hodnocení

0x

stačí na úřadě říct že auto využijete například pro hlídání pozemku a auto vám nechají... už sem to taky zařizoval:)

pavel1226*
hodnocení

Hlídání pozemku? no už jsem slyšel právě že třeba "jako květináč"ale to mi přišlo dost divné*smich*

Jinak děkuji za odpověď

p106*

nebo třeba jako kurník pro slepice:)

penl*

Já jako sklad dřeva, chtěli po mě ještě fotodokumentaci, tak jsem ho postavil na zahradu dozadu naskládal pár prkýnek a fotil.

nu*
hodnocení

0x

a když ještě k tomu nahlásíte že jste ztratil technický průkaz a značky, můžete pak vyřazené auto prodat nejakému blbci, na díly, jak jinak, on si auto zprovozní, vrazí do něj 15 tisíc, udělá emise, technickou a evidenčku,auto pojistí a přijde slavnostně na úřad aby na sebe auto přihlášil, tam zjistí, že to nepůjde a že jeho investice jsou vyhozené prachy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]