Zdravim mám dotaz dnes jsem měnil ložiska v zadním kole. Na straně rozety mám 2 a u kotouče 1 ložisko jištěne segrovkou. Problém je v tom ze do drážky nemůžu tu segrovku dostat protože to ložisko je do čtvrtky drážky na to segrovku,přitom je mám nadoraz,co mám dělat mám ho tam nechat bez segrovky,? To se mi nechce ale jinak nevím jak to udělat. A ložiska jsou úplně stejný jako ty původní,a všiml jdem si ze v náboji jak tam jsou ložiska je menší ryha,je to velký problém? Díky moc za tipy
Obecně - nečistota = ložisko neni až na konci, proto se nevejde segrovka. Vylisovat, vyčistit a znova.. Občas vyndat ložisko nejde bez jeho poškození, v tom případě se dává nové...
Nemáš ty dvě ložiska na straně rozety moc hluboko? Pokud jsou ložiska stejné, jako ty staré, budeš to mít špatně složené. Segerovka tam musí být, drží ložisko na místě. Bez segerovky ani nevyjížděj, roz.rdal by sis celý střed a ten nový určitě kupovat nechceš
Při lisování nových ložisek musíš ze spár vyškrábat veškerý bordel a rez. Ložisko musí sednout nadoraz. Pak segerovka vleze. Tedy poku jsem to pochopil správně a je to jako u těhlic aut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.