Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém se volnoběhem, auto startuje normálně, ale jakoby si nebere benzin. Když nastartuju a držím plyn tak drží, ale v momente kdy ho pustim tak motor zhasne. když parkrat opakuju a motor se zahřeje tak začne fungovat.
V servisu mi vyměnili lambda sondu, čidlo teploty a palivovy filrt. čerpadlo je pry v pořádku.
ale problém se opakuje.
nevi někdo čím to muze byt? auto je ve skelem stavu od rodineho znameho. 119.000km a bylo garazovane.
AME, AZF?
Nebo BKY?
Jaké 1.4MPi?!
Načte se readiness? Čerpadlo měřili? Kolik dá tlak v liště a v maximu (takže neměřili...)?
Klapka je vyčištěná a prošla adaptací?
1.4 MPI znamena 1.4 MPI. vubec nevim co je AME, AZF, BKY ani readines. k čepadlu sem napsal že je podle servisu v pořádku. (jak to poznali netuším).
Evidetně trpíš komplexem méněcennosti který si kompenzuješ tímto povýšeným chováním. Ale tím že si budeš honit ego na nějakém foru se tvuj problém nevyřeší a ani nikomu nepomužeš. Pokud máš zájem muj kolega v Brně je výborný terapeut a mohl by ti pomoct. Do té doby by ses měl takovému foru vyhnout pro dobro nás všech.
Ale diky za snahu
Lukášku, až vyrosteš, tak pochopíš, že kecama se auto neopravuje. Nebo si snad myslíš, že ti někdo napíše práskni pořádně kapotou a protůruj motor a opraví se ti to samo a zadarmo .
Jsi jen další jelito.
BKY je taky 1.4 MPi akorát 16V od VW koncernu.
AME a AZF jsou 1.4 MPi 8V od Škodovky po vzoru Škoda 1000MB.
Sem jelito protože neumím to co ty? :D Až transplantuješ prvni plíce tak se o tom mužeme bavit. Možná kdyby profici jako ty dávali ve škole pozor nemusel bych chodit od servisu k servisu a obtěžovat se s neschopnisti lidí jako ty. :D
Každopádně mi stačí odpověd kolegy výše. Vem si z něj příklad.
špinavé práci zdar
Ďáble, beru si z tebe příklad
Lukáši, jsi jelito, protože na věcné dotazy, které by tě nasměrovali k řešení se hned urážíš jako fakan.
@lukas1, sice to není vůbec k dotazu, ale jestli se takhle ptá, reaguje a píše (hrudní) chirurg, tak to abych se bála jít "pod kudlu", jaký blázen si do mě řízne.
@dabel má možná dobrý tip, možná taky ne, @gumidek se proto zeptal na detaily. Oba na téhle poradně patří mezi špičky ohledně servisu aut, nejsou to žádní teoretici za klávesnicí, kteří by si sem šli léčit komplexy. Narozdíl od některých, o kterých ale ani radši nebudu psát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.