Ahoj či dobrý den. Dnes jsem potřeboval krátce zapnout recirkulace vzduchu v aute Opel Astra G roku 2000. Po krátkém použití jsem chtěl funkci vypnout. Tlacitko jsem zmáčknul a zhaslo. Jen recirkulace stále jede naplno...po x km totálně zamlzene okna. Teď radu od vás...v čem je problém? V tlačítku...nebo sekl nějaký motorem pod spolujezdcem, kde tato recirkulace proudi? Děkuji.
Mohla se zaseknout klapka, co prepina mezi vnitrnim a venkovnim okruhem. Zustal zaply vnitrni okruh a toci to zadychany vzduch pouze uvnitr auta. Proto se to mlzi. Ovladani je elektronicke, nebo otacecimi knofliky?
Čudlíky nebo digiklima na to nemá vliv. Servo je tak i tak.
To není jako B corsa, kde bylo táhlo na vnitřní okruh.
petrovic
Ja to myslel ve stylu jako knofliky co otaci lankem v bowdenu. A tlacitko jako ze dostane pokyn a motorek ji natoci. Ale jak to je reseno konstrukcne v Oplu, absolutne netusim. Vubec je nedelam.
Klasika problém je v nefunkční klapce Klapka se poškodila a nedrží uzavřenej vnitřní okruh proto se to mlží Ta klapka je tam dost divně řešená v podstatě je tam motorek kterej se nezastaví a jede furt - na astra foru sem někde viděl návod jak to opravit Ja to řešim tak že to odpojim z elektriky a tu klapku mechanicky zaaretuju tak aby vnitřní okruh zústal uzavřen a vnitřní otevřen Pak se to přestane mlžit Klapku najdeš u spolujezdce pod palubkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.