Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká cena u aut Škoda 120

Od: anitt odpovědí: 11 změna:

Zdravím, zajímá mě důvod vysoké ceny u starých "stodvacítek", je to proto, že se budou brzo považovat za veterány? A jaký vývoj se dá očekávat u Felicií, mám 1,3 z roku 2000, top stav, mám si ji nechat s tím, že jednou na ni vydělám? Díky za názor.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ty stodvacítky táhne nahoru nostalgie stejně jako pionýry.Felda už si myslím taková kultovka nebude.

hodnocení

0x

Na Felicii ne, ale na Favoritu díky své minulosti a vývoje ano.

Hlavně akční modely. Obyčejné L nemá valnou cenu (pokud nemá najeto 10 000km).

TOP stav znamená nikdy nevyvařovaná, nikdy nebouraná, nevybydlená a málo jetá.

mathew
hodnocení

0x

Pokud je, kde ustájit tak bych si ji nechal. To, že to nebude mít žádnou hodnotu tvrdili lidi i u Trabantů a teď se tlučou do hlavy, že ho dali sešrotovat*smich*

Sešrotovat?
anitt
hodnocení

ok, taky myslím

Jó doby ekologických likvidací a šrotovného tuším rok 2009. Dalo to tehdy starým autům dost nafrak.

idnes.cz/...

el
Je to jednoduché, po tech autech je poptávka. Kde jde poptávka jde cena nahoru.
Možná jednou přijde doba kdy si lidi řeknou, že nemají potřebu hromadit staré krámy a budou se toho rádi zbavovat, jako před 15 ti lety.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

otazka je co je top stav, mam tady zakaznika s filetou rok 2001, najeto ma 16tkm, v zime nejezdi, motor jako novy, nikdy ani netuknuto, to je podle me TOP STAV,, pak tady jezdi felicia ktera ma najeto 23tkm ale ta ma hodne daleko i do dobreho stavu

anitt
hodnocení

Pro všechny chytrolíny: neptala jsem se co je a není top stav u auta, ale zajímá mě názor, zda má Felda coby veteránka budoucnost. I tak děkuji.

feka
Ano, i Felda bude pravděpodobně jednou cenná, ale doopravdy v top stavu. Takže to je dost dobrá připomínka, jestli ten top stav není jenom zdání, protože jinak je skoro bezcenná už teď a čas to jenom zhorší. Je ještě brzy na úvahy, co kdy bude, ale nečekal bych že se z Feldy v základní výbavě někdy stane taková legenda, aby měla hodnotu v jakémkoliv stavu (příklad VW T1).

mak*
hodnocení

0x

Nebudou, už to jsou veteráni. Pěkná Felicie taky bude mít svou cenu, ale nejdřív tak za 10 let a do té doby EU vyrobí z přechovávání Felicie trestný čin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]