Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odřený lak

Od: rago odpovědí: 11 změna:
Čau, nějaký expert mi na parkovišti odřel dveře ;) půjde to rozleštit nebo zatřít lakovací tužkou?
Odřený lak

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Rozleštit, ale nech to na lakovně. Bude to stát pár stovek, které by jstejně padly na ta leštidla.

rago
hodnocení

Doma mám pastu od meguiars scratch X 2.0 a jednu slabou leštenku i lakovací tužku

Meguiars a 3M je OK, ale nesmíš použít Tempo. Je akorát mastné a blbě se dostává z laku při opravách.

Dobré je i měřit tloušťku, aby jsi neobrousil moc. Třeba japonská auta nemají moc silné vrstvy laku.

lobo*
hodnocení

0x

Lakovací tužkou na to v ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ NEŠAHEJ ! Bude to ještě horší.

rago
hodnocení

0x

mám to zkusit?

youtu.be/...

Zkus, ale ošetři to claiem a odstraňovačem polétavé rzi. Jinak si to zničíš.

rogo

lak mám v dobré stavu ! opatrně rozleštěno ! víc na to sahat raději nebudu !

vypadá to dobře ne?

Odřený lak #2

hodně pomůže tvrdý vosk. líp se ti auto bude umývat a lak bude chráněn i proti menšímu škrábnutí třeba od keřů.

rago

čau, doma mám Meguiars Ultimate Wax Paste ! to musím prvně odstranit náletovou rez? nebo to lze nanašet bez dekontaminace?

musíš dekontaminovat.

Mám na polétavou rez přípravek od Sonaxu.

Raději mám Sonax než předražený Mac.

mathew
hodnocení

0x

Nejprve bych si odpověděl na otázku kolik tisíc ročně chci vrazit do lakování auta stojícího na parkovišti a podle toho volil postup opravy. V mém případě tedy neopravy, protože by mi to co je na fotce nestálo ani za 1,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]